czas się pożegnać

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krystyna65, 1 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krystyna65

krystyna65 Książę forum

Czy jest jakaś możliwość kupienia itemów dla mentorów... punkt z pustego gniazda..
    nie byłam mentorem mimo że ponad 1,5 roku czekałam o przyjęcie...

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Do 04.04.2019 do godz. 14:00 - itemy w cenie 60 florenów za sztukę ( 5 różnych jest potrzebnych na rząd chmur) można kupić w Galerii handlowej a rząd chmur do itemów za 5 000 SG.

Wszystkie informacje znajdziesz w Ogłoszeniu: Zamknięcie Szkoły farmerów.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. krystyna65

krystyna65 Książę forum

to kupiłam ale reszta itemów niektóre potrzebne...ciężko mi coś zrozumieć...

4. SMOD_Atena

O jakie konkretnie itemy chodzi? podaj proszę ich nazwy. Czy masz może na myśli przedmioty w Sklepie pustego gniazda, które dostępne są za punkty pustego gniazda?

5. krystyna65

krystyna65 Książę forum

Tak..o te mi chodzi...nie umiem się wysłowić

6. SMOD_Atena

Przedmioty dostępne w Sklepie pustego gniazda mogą kupić byli Mentorzy, którzy mieli niewykorzystane punkty opieki nad kurczakami i w zamian otrzymali punkty pustego gniazda. Nie ma obecnie innej możliwości zakupu tych przedmiotów.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

7. krystyna65

krystyna65 Książę forum

a szkoda...dziękuję za pomoc...można zamknąć..Pozdrawiam

8. -Borsty-

-Borsty- Team Leader Team Farmerama PL

Gniazda, kurczaki? Kto dziś hoduje kurczaki? Tylko świnie mówię MUHAHAHA!
    Zakluczam!

bari06 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.