Czas - prezenty na farmie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mielno58, 8 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mielno58

mielno58 Czeladnik forum

Jak ustawić czas ? normalnie w komputerze mam czas prawidłowy - ale w prezentach czas jest zupełnie nierealny - minimum 15 - 16 godzin różnicy - ciężko trafić co kto kiedy przysłał - co z tym zrobić ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Gdzie Ty widzisz ten czas, w którym otrzymałeś/aś prezenty?

3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Sądzę, że mielno58 widzi ten czas na tym dolnym pasku zdarzeń :)

4. SMOD_Atena

Anhedrea dziękuję za pomoc. Tak ja wiem, że w dzienniku zdarzeń jest widoczny dokładny (godziny, minuty, data)czas otrzymania i wysłania prezentów, ale dziennik po każdym wylogowaniu jest wyczyszczony, więc wydaje mi się że nie może tam być takich różnic. Przynajmniej u mnie jest zawsze prawidłowy.

mielno58 co kto Tobie przysłał danego dnia zawsze możesz zobaczyć klikając na niebieską paczkę nad paskiem sąsiadów. Tam widoczne są prezenty na ok... 2 tygodnie wstecz.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. mielno58

mielno58 Czeladnik forum

Godziny przy prezentach nie widać le jest data - dziś jest 08.07 - godz14 - a u mnie prezenty dzisiejsze są z datą 07.07 - wiem że dzisiejsze bo pytałam sąsiadów

6. SMOD_Atena

Sprawdź proszę dokładnie te daty, u mnie są prawidłowe:

Pr.jpg

Nie mamy też na chwilę obecną żadnych zgłoszeń z podobnym do opisywanego przez Ciebie problemem.

Może zastosowanie się do poradnika Gdy gra nie działa - poradnik pomoże w prawidłowym wyświetlaniu.

A może wczoraj i dziś sąsiedzi wysłali te same prezenty i były to produkty z dzielnicy rzemieślniczej, a dzisiejsze nie dotarły w związku z tym: >>>klik<<<

Ostatnie edytowanie: 8 lipca 2016
  7. mielno58

mielno58 Czeladnik forum

Sprawdziłam - jest tak jak piszę. Nie jest to aż taki problem żeby nie dało się grać ale myślałam że może jest znany. Dziękuje za zainteresowanie sprawą. Można zamykać. Miłego dnia życzę.

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę, wzajemnie miłego dnia życzę i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.