Czas ogłoszeń

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gadek, 12 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gadek

gadek Fanatyk forum

Cześć:)

Nie wiem gdzie,więc pisam tu;)

Coś nie tak jest z czasem przy zamieszczanych ogłoszeniach na głównej stronie.
    Nie tylko dziś,wczoraj widziałam tylko jedno ogłoszenie,a pozostałe,choć były zamieszczone pózniej nie widziałam na str.gł., tylko wchodząc w dział OO.
    Dziś to wygląda tak
    a przecież to dzisiejsze ogłoszenie.

Pytanko-czy to błąd techniczny forum,czy ja coś mam "nie teges"?

bim-bom lubi to.
  2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ja tak miałam wczoraj.Cały dzień na głównej było oo o evencie z godz.10,mimo że o 10.30 i 11 pojawiły się kolejne oo.

bim-bom i gadek lubią to.
  3. gadek

gadek Fanatyk forum

No własnie,czytając w wątku eventowym dowiedziałam się,że były kolejne ogłoszenia,których widać nie było.

bim-bom i ross2 lubią to.
  4. ross2

ross2 Komandor forum

U mnie jest tak samo jak u Ciebie tylko widoczne jest ogloszenie dotyczace obecnego eventu i teraz wyswietla mi sie o evencie ze skarbami ale tez z wczorajsza data .Juz kiedys prosilam Ekipe zeby dawali jasne i czytelne ogloszenia z dokladna data wyswietlenia

gadek i bim-bom lubią to.
  5. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

U mnie na stronie głównej info w ogłoszeniach eventowych, że ostatnie zostało dodane wczoraj o 20:14, dopiero po wejściu w wątek okazuje się, że są dwa nowe ogłoszenia z dziś, dodane o g. 10 i 11.

ross2 lubi to.
  6. czarne313

czarne313 Okazjonalny autor

czy dostaniemy pnacze cale bo w tej chwili jest tylko jeden rząd

ross2 lubi to.
  7. gadek

gadek Fanatyk forum

Powinieneś/naś osobny temat otworzyć.
    Myślę,że chodzi Ci o to ,że widzisz jeden rząd,zmień sobie po lewej ikonkę na tą z pnączem

ross2 lubi to.
  8. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Ten błąd techniczny jest znany i zgłoszony. Wiemy co jest tego powodem, niestety nie zawsze jesteśmy w stanie przeciwdziałać jego powstawaniu. Przepraszamy za to utrudnienie.
    czarne313, zapraszam do założenia nowego wątku.

gretag i gadek lubią to.
  9. gadek

gadek Fanatyk forum

Dzięki,czyli czekamy na naprawę.:)
    Można zamknąć.

10. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Oby się kiedyś udało...
    Zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.