Czas kolonowania

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by Magdam.1__, Mar 7, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Czy cos sie zmienilo. chce zrobic misje bo wczesniej nie moglam bo mnie nie bylo i z rozowa galaretka oraz z perfumami mam czas 6 godzin. Powsadzalam wszystko do oaz i jak bede musiala czekac tyle godzin a nie 5 minut bo uruchomilam rowniez rzad na pnaczu to misji nie zrobie poniewaz nie mam tyle czasu.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nic się nie zmieniło,różowa galaretka,perfumy,runa na drzewie oraz rząd na pnączu mają takie samo działanie na oazy jak dotychczas.
    Bardzo proszę zastosuj się do wszystkich wskazówek z tego poradnika : >>>KLIK<<<
    Po wykonaniu wszystkich zabiegów,zamknij proszę przeglądarkę,otwórz ponownie i zaloguj się do gry.
    W ostateczności napisz proszę do Pomocy Technicznej.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Gram od 4 lat i wiem co trzeba zrobic, do pomocy nie napisze bo jeszcze nigdy mi nie pomogli w zadnej sprawie, poza zyczeniami zadowolenia z gry zadnej rady nie uzyskalam. Szkoda tylko, ze kupilam pasze, ze po raz ostatni zasililam ich budzet kupujac dwa pakiety paszy. Nastawilam sie na klonowanie bo mam dwie godziny przerwy w pracy. Zanim odpisza i pomoga to ja juz nie bede mogla klonowac. Dziekuje, mozna zamknac

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Rozumiem,że ciasteczka flashowe również są wyczyszczone i wtyczka AFP aktualna.W takim razie może jeszcze pomóc zamknięcie i ponowne uruchomienie całego systemu,ponowne otworzenie przeglądarki i zalogowanie się do gry.
    Natomiast PT zawsze stara się pomóc Graczom,ale potrzebna jest też współpraca z ich strony,jeśli jej nie ma,wtedy pomoc jest niemożliwa.
    Tutaj również dziękuję i skoro można,to zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.