czas eventów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _Olenka47, 14 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

Mam pytanie, dlaczego mini enent Mega dzień Pd trwa TYLKO 24 godz , a mini event wyprzedaż np super paszy trwa AŻ 72 godz ??? :)
    tyle to ja i inni gracze wiedzą , mnie ciekawi DLACZEGO ? czy jak zawsze o kasę czy jest inny powód ?

Ostatnie edytowanie: 15 grudnia 2014
  2. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Może wynika to z nazwy "Mega dzień PD" (więc 24h), a w evencie wyprzedaż SP nie ma użytego słowa dzień, czyli może trwać jakikolwiek czas np 72h :p
    Wydaje mi się że tak sobie wymyślili twórcy, więc tak jest :)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

monia1125 dziękuję za pomoc.

Tak jak wspomniała monia1125 nazwy eventów wymyślają twórcy gry i do wymienionych eventów,wymyślili akurat takie.

_Olenka47

Czy masz jeszcze jakieś pytanie w tym temacie?

4. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

tyle to ja i inni gracze wiedzą , mnie ciekawi DLACZEGO ? czy jak zawsze o kasę czy jest inny powód ?

5. Nie wiemy jaki jest powód, może taki żeby gracze którzy rzadko logują się na forum też mięli szanse na zakup Super Paszy:)

Masz jeszcze jakieś pytania ????

6. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

dziękuję , można zamykać [​IMG]

7. ogrodnik45

ogrodnik45 Naśladowca mistrzów

Kupując floreny na początku evenyu Mega dzień dostaje się 100%pd kupując je ponownie pod koniec dostaje sie ponownie 100%pd na następne 24godz a jeżeli się pokryje ostatnia godz ? nie przedłuża 100%pd o tą godz ale też nie dodaje 200% [sprawdzone] to jak jest z tym Mega dniem

8. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

Dzień dobry :)
    Zawsze po zakupie florenów trzeba się przelogować, aby być pewnym, że bonus +100%PD zostanie dopisany.
    Poza tym kupując po raz drugi floreny, bonus +100%PD nie jest dopisywany do bonusu pod tą samą ikonką, ale jest widoczny w drugiej ikonce.....tzn. jeżeli czas działania bonusów nakłada się na siebie, mamy 2 x ikonkę 100%PD, a tym samym +200% PD ze zbioru.

Napisz mi proszę , czy to jest zrozumiałe dla dla Ciebie i czy masz jeszcze jakieś pytania :)

9. ogrodnik45

ogrodnik45 Naśladowca mistrzów

O tym właśnie pisałam brak było 2 ikonki dobrze że różnica moja wynosiła tylko 20 min ale zawsze to coś

10. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

W Twojej wcześniejszej wypowiedzi nic nie pisałaś o braku drugiej ikonki :) .... zrozumiałam ją, że oczekiwałaś przedłużenia w tej pierwszej ikonce.
    Tutaj temat zamykam ..... za zgodą autorki wątku.

Miłego dnia :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.