czas dodany

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Jacenty70, 3 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jacenty70

Jacenty70 Młodszy ekspert

dziś 0 14-tej dałem pasze i wode a mam doliczoną jedną godzine do zbioru.jak to?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A możesz dokładniej opisać do jakiej zagrody czy też fabryczki dałeś tę paszę i wodę i jaki czas się wyświetlał ?

3. Jacenty70

sowy chomiki myszy renifery bobry osly strusie koty ryby pszczoly krety kotlarnia

4. SMOD_Atena

W dalszym ciągu nie wiem jak mam rozwiązać problem i Tobie wyjaśnić. Podaj proszę czasy jakie się wyświetlały, dlaczego twierdzisz że produkcja w zagrodach trwa dłużej niż powinna, na jakiej podstawie?

5. Jacenty70

ja tez nie wiem jaknatakiej podstawie ze od 14 do 22 to te zagrody powinny byc gotowe

6. SMOD_Atena

Zerknij proszę do tabelek : >>>klik<<<

Czas produkcji w zagrodzie np...dla reniferów z paszą i wodą : 14:24 a np... dla chomików z paszą i wodą to : 8:48, więc od 14-tej jeszcze ma kilka minut. Sprawdź proszę i napisz co Tobie się nie zgadza?

7. Jacenty70

jakie macie IQ , jesli napisałem że w ciągu 8 ( OŚMIU) godzin zagrody są gotowe tzn. że są gotowe żę ma sie runy odkryte przyspieszające zbiór że są zagrody++ tylko ne piszcie żę zastosuj się do poradnika tego i tego

8. SMOD_Atena

Bardzo Cię proszę o przemyślane wypowiedzi i ważenie swoich słów.
    Pisałeś cytuję :
    Np....czas produkcji w zagrodzie dla reniferów zwykłej z runą, z paszą i wodą to : 12:57 Sprawdź proszę w tabelce : >>>klik<<<

W
    zagrodzie dla reniferów + z runą, z paszą i wodą to : 11:39 , tutaj tabelka : >>>klik<<<

W zagrodzie dla reniferów ++ z runą, z paszą i wodą to : 7:46 , tutaj tabelka : >>>klik<<<

I tylko ta ostatnia mieści się w 8h, a jeśli chodzi o kotlarnię to :

z runą, z paszą i wodą : 28:48 , tutaj tabelka : >>>klik<<<

Nigdzie nie napisałeś, że nie są to zwykłe zagrody więc na przyszłość zanim zaczniesz wymagać od innych i pytać o IQ, precyzuj proszę dokładnie swoje zapytanie.
    Jeśli nadal uważasz że produkcja w Twoich zagrodach trwała za długo, ja jestem za mało inteligentna, nie potrafię czytać i Tobie pomóc, to zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej, link do poradnika nad moją sygnaturą.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

9. SMOD_Atena

Pomimo obecności na forum Autor tematu nie kontynuował, pytań nie ma, więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.