Opinie Czarownica czyściocha - misje weekendowe

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 3 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Widzę, że ostatnio ktoś w BP bardzo nas nie lubi.-.-
    Te ostatnie zmiany to takie trochę od czapy, a to ewenty nie dla wszystkich, a to ewent w grzybowym lesie w ostatniej chwili zmieniony, a teraz czas wzrostu mniszka LK.:( Czemu tak na złość zmieniono długość dojrzewania?
    Jest on od dawna rośliną ewentową z przyzwoitym czasem wzrostu:

A teraz co, mutacja jakaś? I mamy na farmie roślinę zmodyfikowaną genetycznie?
    50 minut ... no cóż może jednak jak zrezygnowano z lasu grzybowego to może i z tego mniszka LK zrezygnują.

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Bo mam tylko 9 sztuk, więc albo bonusy, albo SNZ musiałbym poświęcić. Bonusów mi szkoda, SNZ znowu tak dużo nie mam. No... W ostateczności zostaje TNZ, ale jego też nie mam w szalonych ilościach;)

EDIT: Właśnie jestem po lekturze postu #36. Przepraszam bardzo, ale ubzdurałem sobie, że w czerwonym koszyczku nie ma tego Pana Jarząbka z kultowego "Misia"xD:cry:xD;) Chociaż mam poważny dylemat czy czuł(by) się jak w domu:p;)

Ostatnie edytowanie: 3 października 2024
  3. Lilka41

Lilka41 Czeladnik forum

Witajcie ...moze mi ktos powiedziec gdzie sa te rosliny ??

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  4. kropelka04

kropelka04 Generał forum

na polu pelni

5. Lilka41

Lilka41 Czeladnik forum

przepraszam , ale ja na Polu pelni nie mam zadnych nowych roslin :cry:

6. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

a który masz poziom na farmie ?

7. Lilka41

Lilka41 Czeladnik forum

uff .. dopiero po resecie dojrzalam te rosliny ...dziekuje bardzo za rade ..poziom mam 244 ..serdecznie pozdrawiam

8. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Kombajn jeździ [​IMG]
    widzicie te serduszka xD jaki szczęśliwy

badyl rozsiany
    nie no 9 minut to za krótko
    nie zdążę do wychodka ;)xD

koło nic nie dało i nie bardzo wiem jak to rozegrać więc
    póki co rośnie 40 minut

9. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

U mnie nie rośnie, bo zapomniałam o misji i posiałam rano tę nową orchideę. Jeszcze prawie 2 godz.:sleepy:

10. krasnoludek10

:mad::mad::mad: Była ołownica na targu, to zaraz mi się zawiesił po naciśnięciu przycisku "Kup" - szlag mnie zaraz jasny trafi:mad: I jak tu robić event-.- + na co komu kawa jak farma wystarczająco podnosi ciśnieniexD:cry:xD

11. Pryku

Pryku Weteran forum

Przydalby sie ciemny szlag bo to pelnia to ciemnosc :D

12. krasnoludek10

Raczej jasnyxD:cry:xD;)

W temacie - idę się męczyć z tym mniszkiem, który przebrał się za lwa.

13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Tak, ołownica to może być problem.
    Zwłaszcza, że po taniości jest w czerwonym koszyczku, a jej podstawowy czas wzrostu, to aż 3:00h.
    xD:cry:xD

14. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Gałązka już moja, teraz na spokojnie można siać po item

15. krasnoludek10

Ryś, tutaj nie chodzi o ołownicę, tylko odwieczny problem z targiem;) Jak chcę kupić CMJ, to jest dokładnie ten sam problem8)

16. pbkl

pbkl Generał forum

Chyba zmienie zdanie...siedze i czekam na scyntygrafie... w sumie az sie serce uspokoi aby ja zrobic...

Dobrze, ze mam farme i jakis event, ktory do niczego nie jest mi potrzebny, ale chociaz zabije czas i nie bede ogladac holenderskiej TV...

17. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Pochwalę się jako pierwszy

18. Makowiska

Makowiska Generał forum

Ja jestem w połowie. Nic nie robię tylko biegam do komputera.

19. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Dokładnie, sami "psują" czasy, a potem zdumieni, że BP wyciąga takie, a nie inne wnioski. Przecież to musiało się tak kiedyś skończyć, bo na farmie nie tylko bogacze, ale i cała masa "małorolnych chłopów". I tu mnie ogarnia zdumienie. To źle, że pewnie sporo graczy, zwłaszcza nowych, bez tony zasobów, którymi chełpią się starsi stażem farmerzy, nagle widzą szybko rosnącą roślinkę, to posiedzą i też szybko skończą event. I będą zadowoleni. W drugą stronę nie pasuje, że ci inni też mogą szybko się odrobić. A fe, a nieładnie :( Z tego zaskoczenia niepojętymi dla mnie opiniami dałam do czasówki w spółdzielni 100 Mniszka Lew Karskiego i przerażona patrzę, że do rozsiania 0 rośliny. Na szczęście można przerwać rozpoczętą misję i już na spokojnie wysiałam, za chwilę zbiór i przechodzę do misji 3. Osobiście odpowiada mi ten czas zbioru rośliny :)

Ostatnie edytowanie: 4 października 2024
  20. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A ja dopiero zaczynam, nie dość rano posiałam na polach pełni orchideę Oni to jeszcze cały dzień poza domem bez dostępu do komputera. 7 godzin spóźnienia. No nic, zabieram się za robotę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.