Czarny ekran w kinie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika VELOCI_RAPTOR, 5 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

Witam serdecznie

Czy ktoś zgłaszał już występowanie czarnego ekranu w kinie ? Takiego jak ten ...

Skąd ten problem ? Czy ktoś władny udzieli mi odpowiedzi na pytanie ?
    Pozdrawiam

2. Aż poszłam do siebie zobaczyć ale nic takiego u mnie nie ma ale za to obejrzałam filmik z reklamą linii lotniczych:)

A po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu masz tak samo ?? domyślam się że ciasteczka wyczyszczone :)

3. VELOCI_RAPTOR

Kleo czyszczę ciacha codziennie na koniec dnia - ten ekran mam u siebie już od kilku dni, ale dopiero teraz zgłosiłem.

PS. reklamę linii lotniczych też widziałem ;)

4. Wiesz co ??jak masz tak od kilku dni a wszystko z poradnika zrobione jak trzeba to proponuję napisać do Pomocy Technicznej oni tam się dokładnie przyjrzą i sprawdzą co się dzieje :) Z pozycji forum nic innego nie wymyślimy :)

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie tez wlasnie czasem sie taki pojawia....niby powinien sie zaczynac filmik, jakies cyferki są na dole ale nic sie długo nie dzieje...

MOD_Kleopatra lubi to.
  6. gadek

gadek Fanatyk forum

U mnie też takowy był,ale tylko raz,następnego dnia już było normalnie.

MOD_Kleopatra lubi to.
  7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

i ja napisalam do PT :p

MOD_Kleopatra lubi to.
  8. VELOCI_RAPTOR

Zgłoszenie do PT wysłane - proszę o zamkniecie wątku ;) Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję, miłego wieczoru życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.