czapka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gosikbrunetka, 3 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. olidomin

olidomin Forumowy żółtodziób

ja rowniez jeszcze nie dostalam florenkow za czapeczki

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Zgodnie z informacją podaną w dzisiejszym Ogłoszeni, wymiana czapeczek oraz dopisywanie florenów potrwa dłużej, niż zakładano: >>klik<<.

3. adikamila

adikamila Nadzorca forum

a u mnie miła niespodzianka, dostałam 35 florenów nie wiem za co :) czyżbym miała czapeczkę i nawet o tym nie wiedziałam, była kiedyś do zdobycia w jakiejś misji bo coś mi umknęło ? ;)

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Czapka na pewno była nagrodą w czymś tam - też to miałam i też kasę dostałam ;)

adikamila lubi to.
  5. adikamila

adikamila Nadzorca forum

Takie niespodzianki to ja lubię :D Mogą być codziennie ;)

6. Honorat.

Honorat. Ekspert forum

to ja jeszcze czekam, właśnie doczytałam, że te wygrane też są wymieniane , dziękuję

7. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Wszystkie niezbędne informacje w zadanym pytaniu zostały udzielone.

Problem dotyczący dopisywania 35 Florenów zamiast 39 jest masowy i został przekazany dalej.

Zgodnie z treścią >>OO<< działanie skryptu korygującego potrwa kilka dni, więc nie pozostaje nic innego jak czekać.

Gdy pojawi się informacja o zakończeniu jego działania i ktoś nie otrzyma należnej kwoty 39 Florenów za 1 sztukę czapeczki - proszę o kontakt z Pomocą techniczną celem sprawdzenia dlaczego tak się stało.

Tymczasem temat zamykam - wszelkie nowe informacje w tej materii zostaną przedstawione w formie oficjalnego ogłoszenia na forum.

Miłego weekendu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.