czapeczka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika donia333, 9 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. donia333

donia333 Stały bywalec

zniknela m czapeczka z stodoly i dopisano mi 4 floreny a mialo byc 35 fl co mam zrobic pozdrawiam

Anuszki lubi to.
  2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Jeśli otrzymałaś 4 floreny, to zapewne wcześniej otrzymałaś 35. Zapoznaj się z tym ogłoszeniem: KLIK

Anuszki lubi to.
  3. Mery54

Mery54 Młodszy ekspert

pisałam do pomocy technicznej w sprawie fl ;cisza dopisało mi 4 fl ,razem mam 8 a 35 nie dopisało i nie odsyłajcie nas do PT bo nie ma żadnych odpowiedzi w tym temacie nie jestem wyjątkiem bo takich graczy jest bardzo dużo

4. mase3

mase3 Okazjonalny autor

Również i ja otrzymałam tylko 4 floreny , zamiast 39. Czekam na brakujące 35 florenów .

5. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

U mnie parę dni temu zwrócono 35 FL a dzisiaj 4 FL, wszystko pasuje:)

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Na forum nie jesteśmy w stanie pomóc, więc jedyną opcją w tej sprawie jest właśnie Pomoc Techniczna.

7. magga76

magga76 Okazjonalny autor

Mam pytanie posiadam domek lotnego królika i wronie drzewo czy z obu tych rzeczy powinnam dostać po 39 FL. Nie wiem czy dobrze to zrozumiałam. Dopisało mi tylko raz 39 FL.

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

magga76, 39 florenów zwrotu jest za niewykorzystane czapeczki przyspieszające aktywację farmerskich jajek niespodzianek. TUTAJ ogłoszenie.
    Najwidoczniej posiadałaś jedną czapeczkę, skąd te 39 florenów.

9. Mery54

Mery54 Młodszy ekspert

PT milczy jak zaklęte od wczoraj cisza ,a 35 fl jak nie było tak nie ma

10. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Mery54, sprawdź skrzynkę odbiorczą adresu e-mail przypisanego do konta w grze. Kontynuuj korespondencje z pomocą techniczna, jeszcze raz przypominam, że to nie wątek dyskusyjny.

11. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Mery54, post będący offtop usunęłam

edit:
    autor wątku nie ma więcej patyń, więc zamykam.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 maja 2016
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.