Częściowe skorzystanie z "towarów konsumpcyjnych"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika juliuszka, 10 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. juliuszka

juliuszka Generał forum

Dzieńdoberek !

Czy jest możliwe wykorzystanie tylko części zgromadzonych dóbr ?

Dobierając się do "Przedmiotów specjalnych" wśród "towarach konsumpcyjnych" ukrywają się zarówno kupony na kombajn jak i skrzynie z narzędziami (albo same narzędzia).

Czy z tych ostatnich można jakoś skorzystać tak, jak z kuponów (podając ilość, z której chce się skorzystać) ?

Przykładowo - tego: [​IMG] chcę wykorzystać tylko połowę. Da się ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam :)

Podać dowolnej ilości narzędzi nie możesz, ale po kliknięciu Użyj nie rozpakują się wszystkie jednocześnie. Jednorazowo rozpakowuje się 100 losowych narzędzi.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

juliuszka lubi to.
  3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

wyprobowałam u siebie mialam na stanie 110st a zostalo mi 10,czyli wynika ze mozna wykorzystac po 100szt,licznika brak

juliuszka lubi to.
  4. juliuszka

juliuszka Generał forum

No jasne ! Co słychać ? :)

Dziękuję za (p)odpowiedź i z uwagi na brak dalszych pytań poproszę o tort malinowy z bitą śmietaną i polewą czekoladową :p

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Co słychać? Zima zbliża się wielkimi krokami, brrrr :eek:

Torcik na życzenie :p

Tort Czekoladowy z Malinami.jpg

A skoro dalszych pytań nie masz to temat zamykam.

-mala159- dziękuję za pomoc.

-mala159- i juliuszka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.