cytowanie tekstu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cysio2kc, 14 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cysio2kc

cysio2kc Aktywny autor

mam pytanie jak można zacytować czyjś tekst co jest napisany wyżej bo nie pamiętam jak to się robi wyleciało mi z głowy

2. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Czy Autor(ka) ma jeszcze jakieś pytania?

4. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Brak możliwości dodawania postów. Nie masz uprawnień o tworzenia postów. Autor nie ma pytań jak widać, ale ja mam, co oznaczają te komunikaty i dlaczego nie mam do nich dostępów.

5. BA_Czerwona

W niektórych działach gracze nie mogą pisać postów, tworzyć wątków, nie można też pisać postów w wątkach zamkniętych.

6. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

A jakie mają uprawnienia Ci co tam piszą. Czytałam posty - pytania techniczne na temat kina. Czyli co tylko wybrani? Po prostu tego nie ogarniam.

7. BA_Czerwona

Być może wątek był zamknięty kiedy go czytałaś lub też byłaś niezalogowana do forum. Gracze między sobą nie różnią się uprawnieniami, różnice pojawiają się między Graczami a członkami Ekipy, np. Moderator może założyć wątek w Rozmowach na aktualne tematy, ale Gracz nie może tego zrobić.

8. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy Autor ma jeszcze jakieś pytania? :)

9. Pytań od autora wątku nie ma więc zamykam i zapraszam do ćwiczeń w wątku który podała Ewunia :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.