Opinie Cyrkowe bogactwo!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 31 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. robins71

robins71 Stary wyjadacz

ufff.... i u mnie koniec nastąpił:Dodpoczywać na farmie nie lubię wiec czekam na następny event hodując i siejąc:)oby był ciekawy ... życzę tym co jeszcze robią cyrk ukończenia go;)

2. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

I u mnie też. Teraz czas na zwierzaki do neonów, bo inaczej mi braknie. :p

Kłaniam się i rychłego ukończenia cyrków xD

3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

I tak właściwie przy okazji skończyłam oba cyrki.
    Skusiły mnie ulepszenia fabryki.

Teraz zwierzyna króluje na polach.

4. miwi45

miwi45 Weteran forum

U mnie tiki wisi, a farmowy zawiśnie za chwilę. Bunia dała mi mnóstwo wypadajek do namiotu na Bahamie, roślinkę podgoniłam bonusem z koła. Na farmie czekałam na wypadajki z kolei i przed chwilą wpadły na ukręcenie ostatnich 4 namiotów.
    Najpierw miałam nie robić i odpoczywać po październikowym maratonie.
    Potem żal mi się zrobiło ulepszeń fabryki.
    Potem popatrzyłam, że w sumie te itemy fajne, bo ja ciągle mam niedosyt lepszych itemów i w ogrodzie stoi ich sporo jeszcze z 2011-2013 r. (czyli bardzo słabe PD).
    Potem stwierdziłam, że nie pogardzę gwiazdkami w przyzwoitej ilości.
    No a na koniec stwierdziłam, że mieć prawie wszystko i nie zrobić pnącza, toż to grzech ;)
    Ale robiłam spokojnie, odpoczywając przy okazji.
    Do środy wchłonie mnie real, więc dobrze, że na farmie drzewa i zwierzaki :)

5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Miałam robić do ulepszeń,ale jakoś poszło.Wyspowy właśnie skończyłam,na farmie do końca jeden zbiór.Zadziwiająco dobrze leciały wypadajki.

6. AngelGina

AngelGina Generał forum

U mnie natomiast farmowy cyrk ukończony, a na wyspie jeszcze tylko 2 namioty potrzebne, czekam na roślinki :), tak jak piszesz, wypadajki ładnie leciały i oby tak zawsze było ;)

7. ryzio

ryzio Weteran forum

w zupełności się zgadzam :) czasem te z pozoru nudne eventy też są potrzebne w końcu człowiek też ma realne życie a gra ma być miłym dodatkiem :) eventy październikowe były świetne, ale ten z labiryntem pochłonął tyle czasu, że zateskniłam za zwykłym klasycznym sianiowym eventem :)

8. puniak3

puniak3 Moguł forum

evenciki ukończone pnącza odpalone można chwilę złapać oddechu

9. Tess1604

Tess1604 Czeladnik forum

Rób do zagród.Ja też miałam robić tylko do ulepszeń fabryki bo na baha zagrody to żółte bikini i coś jeszcze - ale dogoniłam na farmie przez przypadek do zagród i mam kawie !!!.Pozostałe trzy tez badziew.(Nie poddawaj się bo nigdy nie wiesz jak cel może być już blisko).Miłego dnia

10. robins71

robins71 Stary wyjadacz

witanko...z poczatku eventu sie wkurzałam :pa teraz tyle wypadajek jest... wow wow jeszcze coś skapnie z wymiany..xD.a co do zagród to nic nie powaliło żadnej nowości;)

ewanta, magdusia668 oraz miwi45 lubią to.
  11. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Dziękuję za doping i wsparcie. :)Mam mało rośliny ale może coś jeszcze powalczę. Nie skupiłam się na tym evencie bo miałam go nie robić. Do wspomnianych kawii potencjalnych brakuje mi 6 namiotów teraz. Może spróbuję. Leśna cała w TS-ach różnych ciekawe czy będą z tego jakieś kawie albo wiązy:music: Oby, bo nie ma tego tak mało. Rośliny mam na 1,5 łąki bo wszystko przerobione na namioty;)

12. nawiedzonyrolnik

nawiedzonyrolnik Zaawansowany

Ja nie wiem jak Wy to zrobiliście, że już skończyliście, ale jestem pod wrażeniem i gratuluję.

Osobiście sieję te chwasty prawie cały czas a jestem mocno w lesie -.-

miwi45, ewanta oraz magdusia668 lubią to.
  13. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

ja nie chce cos zle pisac ale <ciach> te nagrody

Niestosowne słowo usunęłam...
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 listopada 2018
    miwi45, ewanta oraz magdusia668 lubią to.
  14. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

A siejesz na małych polach z cmj, jeśli nie to polecam. Też jak większość, już skończyłam choć zaczęłam z opoźnieniem. Powodzenia

15. halina54

halina54 Hrabia forum

Eventy skonczone,pnacze zdobyte.Sialam tylko z woda, a na noc orzecha i kolczocha i sie udalo .Kto nie skonczyl to da rade, a kto skonczyl to gratulacje.Teraz wypadajki leca jak szalone

16. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

No normalnie nie wiem co powiedzieć:mad::oops::sleepy: Na prawie 20 TSów Kawii nie zdobyłam. :wuerg:Na otarcie łez jeden wiąz z kilkunastu potencjalnych:DAle w sumie pociąg by się przydał:music:

17. ewanta

ewanta Komandor forum

zabrakło dwóch namiotów do skończenia- za 4 h zbiór i będzie po.... a z TS zdobytych w namiotowym evencie w ilości 4 sztuk wylęgły się dwie kawie :inlove::inlove:

ja też siałam na małych polach z cmj. koło nie było łaskawe i żadnego plus do zbiorów nie dało. ale skończę przed czasem :)

Ostatnie edytowanie: 6 listopada 2018
  18. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

I ja zakończyłem oba cyrki. Ten z baha szybciej o 2 namioty, bo jakoś lepiej wypadalce leciały. Oba pnącza zebrane, ulepszenia fabryki zamontowane. Luzik.

19. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

no tak ,,wszyscy skończyli,,a u mnie cyrk dopiero się zaczyna,,brakuje mi 2 kroki do pnącza,,czyli 4 namioty,,jutro praca,,zdążę ,,w nocy?,,przed pracą?a młyn też z 20 minut

20. robins71

robins71 Stary wyjadacz

to zalezy ile czego masz?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.