Opinie Cyrkowe bogactwo!

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Czerwona, Oct 31, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Roślina wysiana na wyspie i farmie. Pozostały 2 namioty na wyspie i 12 na farmie. Dzisiaj będzie koniec na wyspie a na farmie może jutro.

2. matthero

matthero Hrabia forum

W cyrku na farmie brakuje mi 9 kroków, a na bahamie 3,5 paska... Ja tam mam całkowitą olewkę na ten event, bo na noc posiałem eventówkę, a zebrałem dopiero przed chwilą :cry:

3. robins71

robins71 Stary wyjadacz

a ja po wczorajszej furii:Ddziś w lepszym nastroju nadal pracuje... wyciągnęłam wnioski z waszych rad i dziś kończę bahamę a farmę trudno powiedzieć :pzależy od wypadajek oczywiście,roślinka jest

anna0089 likes this.
  4. danabog

danabog Mieszkaniec forum

A ja wchodzę co 4 godziny i kulam się... Trochę nudno

anna0089 and robins71 like this.
  5. nawiedzonyrolnik

nawiedzonyrolnik Zaawansowany

Fakt, stagnacja totalna ... taki trochę "Rejs" się zrobił. Siedzi taki rolnik na werandzie, gumofilce się suszą, jakby nie zwierzaki to chyba można by zwariować z nudów. Badyle wysiane po horyzont - tysiące już zalegają w magazynie a mnie się wcale nie wydaje, żebym zebrał tyle ile trzeba do końca eventu (a mówię tylko o farmie, bo bahama to znowu wypadajkowy dramat). Trochę przegięli z ilością tego zielska.

Oho jeszcze godzina i znowu będzie można gdzieś obornik zebrać ...

magdalena, robins71 and anna0089 like this.
  6. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Czytam ostatnie komentarze, że nuda, stagnacja.
    Kochani poza grą istnieje jeszcze real, czyli jak ktoś robi te eventy, to wchodzi na farmę, zbiera, sieje i spada do reala.

No chyba, że tylko farmą żyjecie farmerzy :p

Miałam nie robić ale coś tam rozsiałam, cos wyleciało i robię.

Zebrałam, posiałam, wrzuciłam do młyna i spadam do reala.

7. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Nie tylko :) Tylko przeskok taki. W zeszłym tygodniu nie było wiadomo w co ręce włożyć i się zastanawiałam czy o czym nie zapomniałam. Nawet karteczki były- zbiór o tej, monety odebrać o tej....
    Na farmie 3 zbiory, na wyspie jeszcze jutro podziałam - skutki późniejszego startu

8. robins71

robins71 Stary wyjadacz

otóż to...dawano nam fajne zabawki którymi naprawdę szło się pobawić nawet z karteczkami bo ja też pisałam ha, a nagle zabrano nam te zabawki no i co farmerzy teraz zrobią. :pno sporo strzeliło focha pewnie...jednak ja uważam że jak to w gospodarce każdy grosz się przyda :Djeszcze jutro i zamykam cyrk pozytywnie

9. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

miałam nie tykać obu cyrków ale już kiedyś odpuściłam hodowlany i przepadły mi 2 ulepszenia fabryki więc teraz stwierdziłam, że muszę jednak je zgarnąć. Królową robiłam do oporu więc na Bahamie zaczęłam później. Oba ulepszenia zgarnięte więc farma ustawiona na stare tory ;) chociaż kilka dni wolności. Powodzenia dla reszty

10. ewanta

ewanta Komandor forum

ja robię do końca- wyspa jakoś szybciej idzie ale tam sieję na 3 polach a na farmie tylko na dwóch- na chwilę obecną brakuje mi 16 namiotów tiki i aż 23 namioty.

magdusia668, robins71 and AngelGina like this.
  11. abask

abask Fanatyk forum

Skończyłam na wyspie ale nie mogę odpalić pnącza. Podświetla się pnącze z głównej farmy a to Tiki jest szare... :(

magdusia668 likes this.
  12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A próbowałaś ustawić itemy na tym szarym ale właściwym rzędzie chmur?

magdusia668 and Majeczka13 like this.
  13. abask

abask Fanatyk forum

Już się udało :) Tak jak piszesz. Stawiałam na szarym :)

magdusia668 and Majeczka13 like this.
  14. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Skończyłam już to nudne sianie, ufff. Pnącze odpalone i teraz odpoczynek od tego cyrku. Troszkę trzeba braki uzupełnić. Powodzenia walczącym :D.

15. abask

abask Fanatyk forum

Oba skończone :) Trzeba złapać oddech bo mam przesyt eventów.

magdusia668, usiamik46 and robins71 like this.
  16. matthero

matthero Hrabia forum

Cyrk na farmie jak i bahamie skończony. Ostatnia wypadajka wyleciała mi z rzeżuchy.

robins71 likes this.
  17. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Też mam z głowy. Nudne to bylo. Ale trzeba przyznać, że skończyłam bez problemu mimo pasania królowej i niepełnego areału (drzewka żal było ciąć co lepsze)

AngelGina, robins71 and magdusia668 like this.
  18. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

oba skończone ... nudne to było ale pnącza wiszą więc bujany fotel czeka xD

AngelGina, robins71 and miwi45 like this.
  19. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Wyspowy cyrk skończony. TSy nie dały nic ciekawego. Na farmie jednak robię tylko do fabryki.

AngelGina, robins71 and magdusia668 like this.
  20. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Ależ się rozbestwiliście:D Dwa eventy mają i się nudzą:D

Tak na poważnie, mi też bardziej pasują eventy nie sprowadzające się wyłącznie do posiania/zebrania/oddania (z ew. dodatkiem mielenia czegoś w młynie), ale z drugiej strony te październikowe mini-gierki strasznie dużo czasu mi pożarły..., strasznie... I to pilnowanie kalendarzy (w sumie Królowa kości też była takim kalendarzem z codzienną kartką do zerwania). Gdyby gra na co dzień była taka ambarasująca, to nie wiem czy długo bym w nią pograła... Od czasu do czasu mogę się ponudzić - choćby i w cyrku:)

Last edited: Nov 5, 2018
Thread Status:
Not open for further replies.