Opinie Cyrkowe bogactwo!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 31 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 6elka4

6elka4 Baron forum

Dożynki......xDxDxD;)

2. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Dopiero co poustawiałam na farmie drzewa i musiałabym znowu robić demolkę :wuerg: , chyba się na to nie zdecyduję . Ale itemy w obydwu ewentach są fajne szczególnie ten z Najsilniejszym kotem świata :).

3. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Ale heca ale ryk [​IMG]
    gdzie nie spojrzysz mamy cyrk xD
    cyrk na wyspie cyrk na farmie
    nawet cyrk we wątkach jest
    trudny wybór mamy my
    gdzie się wpisać
    na pamiątkę no gdzie

jedno bardzo mnie zamartwia
    czemu w mrocznych strefach jego brak

pole akcji rozkopane cyrk nie przyjechał wcale
    to jest skandal
    o dwa komplety nagród mniej
    ja zaraz skargę napiszę

**** **** ​

I w takiej kropce jestem że [​IMG]
    wcześniej robiłam eventy dla ulepszeń fabryk ( taki mały odległy cel )
    obecnie wiedząc że fabryka i tak będzie nie kompletna ( a szkoda )
    nie wiem czy się za to brać

przemyślę ,pomyśle ,zastanowię się [​IMG]
    wszak zużyję bonusy ale z wykorzystam je ,dla dwóch eventów jednocześnie
    ale badyla do wysiania to dali zdecydowanie za mało [​IMG]
    eh :cry::oops::sleepy::cry:

4. nawiedzonyrolnik

nawiedzonyrolnik Zaawansowany

Dodałbym jeszcze, że wersja eventu na farmę ma w spisie nagród (jeśli czegoś nie przeoczyłem) 37 gwiazdek - dla kogoś takiego jak ja, czyli rolnika który nie cieszy się jeszcze pełnią możliwości wynikających z odkrycia lasu tropikalnego ani wszystkich części leśnej polany to będzie solidny zastrzyk gwiazdek przybliżający mnie do odblokowania kolejnej funkcjonalności czyt. dodatkowego miejsca które można przeznaczyć na zagrody, pola lub drzewa dające wypadajki, których niedobór solidnie blokuje na niskich poziomach.
    A przy okazji zgarnę 4 zagrody Tokio - a może wypadnie z nich coś fajnego :). Będę się trzymać tej dobrej myśli.

PS Tak wiem, że mogę nie zdobyć wystarczającej ilości podium by zrealizować swój pomysł, ale w końcu ta niepewność też ma swój urok ;)

5. Paweł1977VIP

Paweł1977VIP Aktywny autor

Szkoda ze sianie jest na bacharamie kiedy jest Królawa

6. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

wszystko byłoby fajnie, mieć takie 4 potencjalne kawie, tylko nawet nie mam kiedy tych TS-ów stawiać, bo ciągle sieję do eventów.... dom wariatów
    najlepiej po 15 eventów w tym samym czasie na jednym polu, może bym się wreszcie z tej gry wyleczyła
    BP ostro testuje naszą wytrzymałość
    gdyby nie to durne ulepszenie fabryki, to po raz pierwszy odkąd gram nie robiłabym eventu

7. fruzia79

fruzia79 Ekspert forum

Witam.

Bez zbędnego biadolenia nie robię żadnego cyrku, mam ważniejsze sprawy!
    To dopiero cyrk!!!

Event za eventem i eventem popychany - czas powiedzieć pass podobnie jak Królowej 8)

Pozdrawiam.

8. marocco

marocco Stały bywalec

Potencjalne kawie - dobrze napisane. U mnie z klikudziesięciu TSów 0 ( słownie zero ) kawii >:(

9. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Bez żalu cyrk odpuszczam ...jeden i drugi :p Cyrkiem byłoby robić ten cyrk ... podziekuję :) I wcale nie jest mi z tym żle :p

Powodzenia i dobrej zabawy tym co robia :)

10. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

No, to ja dalej handluję kupką xD

11. lwslupsk

lwslupsk Młodszy ekspert

Nie mam sił po tym maratonie. Sama nie wiem czy robić.

12. hondaqwert

hondaqwert Młodszy ekspert

Maraton mroczny był super, udało się podgonić i misje i skończyć grzybowy las i pobawić w labiryncie - ale wszystko miało jakiś sens i cel. Cyrk zostawiam cyrkowcom:) po raz pierwszy od długiego czasu nie robię i chyba to będzie początek coraz częściej odpuszczanych atrakcji , szkoda...

13. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

A mnie się wydaje, że będzie tak jak z królową, wszyscy się zarzekają a potem jednak robiąxD Ja spróbuję ale nie wiem co z tego wyjdzie. Czasu mam sporo do niedzieli... to wybadam sytuację...:music:

14. hondaqwert

hondaqwert Młodszy ekspert

Pewnie tak będzie:)) marudzenie to nasza druga natura... część chyba jednak tak jak ja odpuści... na forum nie mam zwyczaju pisać, po raz pierwszy od dawna odczułam przesyt siania w nakładających się tak szybko po sobie (i na sobie :))) ) wydarzeniach :)) taki znak, sygnał od wieloletniego gracza.

15. matthero

matthero Hrabia forum

195 podium
    301 podium tiki

jakbym wczoraj nie aktywował pnącza na wypadajki +5% (de facto nie wiem czy działa na przedmioty eventowe) to miałbym troszkę ich więcej pewnie... ale przekładałem Johna Cytrynę za to...
    a Wam jak idzie?

16. Karen139

Karen139 Baron forum

Żadnych cyrków nie robię.
    Siania mam po kokardy.8)
    Czyli hamaczek......xD

17. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Podium ( ów?) 265 sztuk z dwóch pól.Na wyspie mam dla królowej roślinki,więc jeszcze nie ruszyłam.Chcę dojść do ulepszeń fabryk.

18. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Pierwszy event z tych siewnych którego nie robię.
    Po prostu czuję się zmęczona i mam ochotę odpocząć.
    Życzę powodzenia tym którzy orzą w polu.

19. aisunel

aisunel Generał forum

Nie robie,drugi tak bo jest taki pikusiowaty:p

20. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

witam
    postanowiłam zrobić, wypadajki bardzo ładnie lecą mam po 400 szt obu; ma bahamie z 3 łąk karnegii na farmie z 1 łąki trzciny i 2 łąk juty
    teraz tylko badyl..dużo badyla...
    miłego dnia:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.