Opinie Cyrkowe bogactwo!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 31 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy,

Czy jest coś fajniejszego od cyrku? Pewnie! Dwa cyrki!
    Pomóż mieszkającym na farmie zwierzętom zbudować majestatyczny namiot albo leć na Bahamaramę! Wskazówka: oba cyrki są wspaniałe!

n cyrk.PNG
    Czwartek 01.11.2018, godz. 14:00

Środa 07.11.2018, godz. 14:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. RWM41

RWM41 Ambasador forum

ok. Czekamy na drugi cyrk. Oba razem robimy czy trzeba wybrać który? Zobaczymy
    Właśnie doczytałam- PD tylko ze skrzyni? Marnie

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Nie wiem po co ten event.

4. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Był zapowiedziany w kalendarzu, to mamy poradnik. Wszystko zgodnie z wcześniejszymi założeniami. Event po to, żeby go robić lub odstawić na bok.

5. florentyna

florentyna Stary wyjadacz

gdzie ten drugi cyrk w poradniku?

6. RWM41

RWM41 Ambasador forum

czekamy....

7. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

są 2 ulepszenia fabryki ale 45 tys eventówki do wysiania!!! Chyba kogoś deko pogięło!

Gonię za PD to fakt ale mówię stanowcze nie!! Po październikowych eventach mam dość :wuerg: i tyle w temacie!

8. betty10

betty10 Zaawansowany

jeden cyrk robimy na farmie drugi na bahamie:D

9. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Ogólny cyrk......

10. amber♥

amber♥ Komandor forum

No cyrk na kółkach , przecież mogli jeden wątek otworzyć .:)
    Powodzenia w evencie :)

11. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;),
    ale cyrk, xD, tyle siania:), na szczescie nie bedzie mnie kilka dni, to nic nie strace;), ale ktos mial pomysl:sleepy:,
    na szczescie pelnia byla dluga, to nadrobilam zaleglosci, i to cieszy, ;)
    Pozdrawiam i powodzenia;), milego dzionka;)

12. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

i to się nazywa ...prawdziwy cyrk xD

13. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

Witam wszystkich. Ani tego cyrku, ani tego drugiego nie robię. Nagrody mnie nie porywają i zwyczajnie nie chce mi się znowu siać:sleepy:
    powodzenia tym, którzy będę robić;)

14. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Jeden event pogania drugi i jeszcze kolejny się wciska .

Może to celowe działanie, aby ludziska sami rezygnowali i zamkną grę.?

Cyrki w tym BP, tym razem nawet ulepszenia fabryk mnie nie kuszą.

15. 6elka4

6elka4 Baron forum

Witam. Nie wiem po co ten event,chyba taka zapchaj dziura. Siania pełno,a nagrody marne,oprócz jednego itemu i dwóch ulepszeń fabryki. Nie robię,nie mam siły siać tysięcy badyla. Ech ciężkie jest życie farmera. Odpocznę sobie......Czas najwyższy po październikowej orce............

16. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

jest powod do siania, dla nowych graczy;)
    roslinka 5-godzinna, pola 2x2 daje 32 PD, ta z ewentu 5-godzinna, pola 2x2 daje 200 PD, :), nawet jedynie dla zdobywania lvl, to okazja, i przy tym chociaz czesc ewentu zrobic;):),
    aha, zapomnialam o bahamie, tam rowniez ciezko o banany, :sleepy:, tu jest okazja ;):),
    Powodzenia;)

Ostatnie edytowanie: 31 października 2018
  17. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

No i to jest dobra opcja, ze nagrodami nie kusza bo mozna sobie odpuscic bez zalu. Jak dla mnie moga wpychac w kalendarz nawet dziesiec eventow naraz- ja i tak wybieram tylko to co mi pasuje i sprawia przyjemnosc. W tych cyrkowych eventach zadnej przyjemnosci bym nie odnalazla.. Nuda i sianie w kolko tego samego w tysiacach mnie nie bawi. Zeby jeszcze na pnaczach byla stala wartosc PD i TPD to moze bym sie skusila.
    Mimo wszystko farmerom, ktory sie decyduja robic eventy zycze dobrej zabawy. Moze widza w nich cos wartego uwagi co mi umknelo :)

18. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

No to podłożyli do pieca, mam wolne do 8 listopada w końcu mogę sobie robić co mi się podoba bez żadnych wątpliwości.
    Dużo siana tylko pnącza nie adekwatne do włożonego wysilku i czasu.
    Październik tak mi dał kość z tymi eventami, że aż mnie zrywa jak patrzę na kolejne.
    Tak wolne zdecydowanie się przyda.

19. 6elka4

6elka4 Baron forum

Cieszę się,że są jeszcze takie farmery co potrafią wybierać eventy.xD;)A tak na poważnie to postawię sobie kurniki i królikarnie i podgonię anakondy. Nic mnie nie zagoni do siania8)-.-Ogłaszam strajk,cyrkowcom mówię zdecydowane nie,przez tydzień będę się bawić w hodowcęxD;)

20. RWM41

RWM41 Ambasador forum

chyba i mnie dopadło....Gram lata całe od początku prawie i eventy odpuszczałam tylko w czasie wyjazdu na wakacje. Ale czas nastał. Trzeba odpuścić. Odbudować zapas SN iSNZ, zwierzaków. Kupony kombajnowe i wejściówki przyoszczędzić- może coś wartego będzie. A to jest cyrk

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.