Opinie Cyrkowe bogactwo tiki!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 31 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Wiem. :music:Dlatego wystarczą mi z tego na wyspie.;)Muszę w końcu porobić misje i uzupełnić stodołęxD I tylko mam nadzieję że zdąże8)teraz mam 565 wypadajek i 5620 badyla. Działa jeszcze +1 z kalendarza

2. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

To mamy podobny problem. Dzisiaj rano zebrałam zieleninkę dla królowej xD:cry:xD

magdusia668, anna0089 oraz miwi45 lubią to.
  3. medyks

medyks Czeladnik forum

event jako tako nie jest zly , nagrody niestety marne ( te lepsze sa dalekoo z przodu)

magdusia668 i Mikasek- lubią to.
  4. anna0089

anna0089 Książę forum

Z dziką przyjemnością skończyłam podrabianą małpę . Nie narzekam sporo dobra się zebrało :) Teraz spokojnie ale systematyczne zabrałam się za cyrk i mimo, że na wyspie zaczęłam później oba cyrki idą prawie łeb w łeb 10 kroków na farmie i 13 na wyspie .
    Te cyrki są tak nudne, że sieję zbieram i nie myślę ze o czymś zapomniałam - wreście odpoczywam ;):)

5. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

wyspa jest mniej wymagająca cyrkowo, 505 eventówki i 26 wypadalców na jedną grę :D

__

właśnie sprawdzałem, muszę zrobić 6 razy zbiór eventówki na wszystkich polach na baha i będę mieć pnącze :D

wypadajki na spokojnie, już brakuje tylko 140 :D

Ostatnie edytowanie: 3 listopada 2018
    magdusia668, Mikasek- oraz AngelGina lubią to.
  6. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

event skończony , gałąż dynda :p

6elka4, AngelGina oraz cyfrzakk lubią to.
  7. -Rafi82-

-Rafi82- Wyjątkowy talent

Cyrkowe bogactwo jak i cyrkowe bogactwo tiki skończone, naklejki zdobyte ;) Wystarczy

8. aisunel

aisunel Generał forum

Pikus zrobiony,skrzynki nie powalaja 2 z grosikami daly 11tysi. szal:pEdit:wlasnie wpadlo na kole 100+ zniwa,moze zdaze zrobic 2 namioto_O

Ostatnie edytowanie: 5 listopada 2018
    Anhedrea i magdusia668 lubią to.
  9. -malwinawmalinach-

-malwinawmalinach- Czeladnik forum

na forum jednego z poprzednich eventów wyczytałam, że posiadając krokus nie trzeba wykorzystywać kasztanka. proszę mi to blizej wyjasnic, czy jest wowczas rowniez jednosekundowe dojrzewanie roślin. z gory dziekuje za odpowiedz

10. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Zdobywając odpowiednie ulepszenia w szklarni ( miłość do SN i kombinacja- miłość do nawozu ) i przy "zjedzeniu" białej niewinności i kerstolu krokus dojrzewa w sekundę.

aisunel lubi to.
  11. ewanta

ewanta Komandor forum

pnącze wyspowe zdobyte - jeszcze o farmowe walczę

bogusiania lubi to.
  12. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

O dziwo skonczylam i ja i to oba, choć one mało cyrkowe byly.;)xD
    Mam nadzieję, że to nie nowa moda ewentowa.

13. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

jak mało cyrkowe, co zadanko to nowy obrazek :D :)

ja za 7 minut zbieram eventówkę i odpalam pnącze :D

bogusiania lubi to.
  14. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie, temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.