Cukierkowe wsparcie.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ewik63, 4 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewik63

Ewik63 Mieszkaniec forum

Event wykonałam , nazbierałam ponad 7 tyś. cukierków, czy punktów. W sumie to nie wiem czego.I co dalej z "Twoim cukierkowym wsparciem"czy to będzie wymieniane i na co. Bo po prawej stronie widnieje informacja o wymianie na pd i sg ale nie bardzo wiem czy x poziom czy ilość cukierków. Proszę o wyjaśnienie.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Cukierkowe wsparcie to złapane do koszyka słodycze i ich wartość według przelicznika:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?​

3. Ewik63

Ewik63 Mieszkaniec forum

Bardziej mi chodziło o drugi człon pytania "po prawej stronie widnieje informacja o wymianie na pd i sg ale nie bardzo wiem czy x poziom czy ilość cukierków w/g przelicznika". Z góry dziękuję.

4. SMOD_Atena

Tak jak jest napisane w poradniku:

"Po uzbieraniu wymaganej sumy nadal możemy brać udział w mini grach, a każde z niewykorzystanych słodyczy zostaną wymienione: cukierki na 10 PD i 5 SG za sztukę, batoniki czekoladowe na 15 PD i 8 SG, lizaki na 25 PD i 15 SG."

Na planszy eventowej widoczna jest ilość złapanych do koszyka cukierków i ich wartość według przelicznika:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Z lewej strony jest łączna suma moich dodatkowych słodyczy, a z prawej to co za nie dostanę po ewencie.
    Jest to na bieżąco przeliczane i sumowane wg przelicznika, który podała Atena.

Edit:

Tego poprawionego niżej przelicznika.

Ostatnie edytowanie: 4 czerwca 2017
  6. SMOD_Atena

Ta informacja jest nieaktualna:

"Po uzbieraniu wymaganej sumy nadal możemy brać udział w mini grach, a każde z niewykorzystanych słodyczy zostaną wymienione: cukierki na 10 PD i 5 SG za sztukę, batoniki czekoladowe na 15 PD i 8 SG, lizaki na 25 PD i 15 SG."

Została właśnie usunięta z poradnika i jest podana właściwa:

"Po uzbieraniu wymaganej sumy nadal możemy brać udział w mini grach, a punkty zebranych słodyczy "Cukierkowe wsparcie" wymienione zostaną po evencie na 3 PD i 2 SG za 1 punkt."

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

hlnrys dziękuję za pomoc.

7. Ewik63

Ewik63 Mieszkaniec forum

Teraz jest wszystko jasne, śliczne dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Pozdrawiam i życzę miłego dnia mimo deszczu. Temat do zamknięcia.

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę, wzajemnie pozdrawiam i miłego popołudnia życzę, a skoro już wszystko jest wyjaśnione to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.