Cukierki mauna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika samotnosclatarnika, 18 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. samotnosclatarnika

samotnosclatarnika Koneser forum

Po zrzuceniu do paska itemów z eventu karnawałowego czyli Miś karnawałowy i cukierki mauna...dziwnym faktem straciły się MIŚ 1-2 i Cukierki 1-2 Dostępne są tylko Miś 3 i cukierki 3.
    Gdzie szukać pozostałych??????

2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Te itemy są złożone z 3 części.Jak złożyłaś to już nie rozłożysz.Będzie pokazywać tylko 3

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

4. samotnosclatarnika

Czy to jest NORMALNE.......?????? żeby tyle się namęczyć i teraz to będzie tkwiło w pasku na wieki BEZUŻYTECZNIE....Szok!!!!! Dlaczego nie ma o takich ewenementach info???????

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

no oczywiscie ze normalne....przecież to sa nakładki na itemy i wiadomo ze jak się je złoży to są całością....
    Kiedys mozna je było rozłożyć ale po zmianach nie da się.... Nie wiem jaki masz w tym problem :p

6. samotnosclatarnika

Nie wiem jaki masz w tym problem?????? Ano taki-że straciłem kasę na coś-co jest bezużyteczne!!!!!!

7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Po pierwsze proszę o trochę spokoju i nie krzyczenia. Z góry dziękuje.

Wszystkie itemy składające się z części, są przeznaczone do nakładania na siebie aby mogły stworzyć lepszy item. Taki był zamysł twórców gry od samego początku istnienia gry.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

8. ania12355

Jak bezużyteczne? Postaw w ogrodzie ozdobnym lub na wyspie skarbów i zbierasz potężne PD lub TPD. Item petarda-dajacy największe pd ze wszystkich itemów.

_Grani_ lubi to.
  9. .elom.

.elom. Moguł forum

mauna3 można postawić natomiast mauna 2 nie.

10. ania12355

Postaw Mauna 1 i na niego Mauna 2
    2 i 3 to nakładki na 1

11. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Dziękuje graczom za pomoc.

Tak jak napisała ania12355 musisz postawić wszystkie trzy po kolei. Po postawieniu ostatniego item będzie połączony już. I nawet jeśli go schowasz nie zostanie rozbity na osobne elementy. Stąd możesz mieć wrażenie że tylko jeden da rade postawić.

12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

jaką kasę?

13. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ponieważ wychodzi nam powoli dyskusja na temat tego pytania, powtórzę jeszcze raz pytanie czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytania ?

14. samotnosclatarnika

Mod Kirito-jak mogę postawić Mauna 1 i 2 ?????? Jak w pasku mam tylko mauna 3 I dlatego pytam-gdzie się podziały 1 i 2????? A mauna 3 na żadne pole nie wchodzi......

15. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autorkę wątku zapraszam do Pomocy Technicznej, link znajdziesz tuż pod ramką gry, z pozycji forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić Twojego konta w grze. W przyszłości serdecznie zachęcamy do lektury poradników do poszczególnych akcji specjalnych, które nasz zespół FAQ przygotowuje, a dzięki informacjom w nim zawartym unikniesz w grze wyborów, których później mogłabyś w jakiś sposób żałować. :)

16. ania12355

Nigdzie się nie podziały.Są złozone i będzie teraz tylko trójka. Postaw to co masz w pasku w ogrodzie ozdobnym albo na wyspie skarbów. I nie stawiaj na polu tylko na gołej trawie.

17. samotnosclatarnika

Aniu 12355 jesteś Wielka!!!!!!!!!! Udało się na wyspie skarbów......Bardzo dziękuję za pomoc.......

18. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Skoro wszystko jasne to temat pozwolę sobie zamknąć.

Miłego wieczoru.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.