cukierek maunaII

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika picantinio2012, 29 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

witam, mam cukierek mauna II ale nie mogę go postawić na polu ani też wymienić, nie wiem o co prosić w wymianach, żeby zdobyć podstawę...

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Cukierka nie można wysyłać.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

4. picantinio2012

przepraszam za poślizg z odpowiedzią, chciałabym się dowiedzieć na czym mam postawić to ulepszenie, bo to chyba ulepszenie czegoś skoro samo nie stoi...
    witaj Zzizzie, miło, że jesteś..

Ostatnie edytowanie: 29 marca 2016
  5. MariuszXd78

MariuszXd78 Młodszy ekspert

Podstawa to cukierek mauna Też nie udało mi sie go zdobyc z eventu i dzisiaj sprzedałem to 2 bo było bezuzyteczne

picantinio2012 lubi to.
  6. SMOD_Atena

picantinio2012, ten item składa się z 3 części, jeśli już złożyłeś to item się nie rozłoży i bez problemu powinieneś mieć możliwość postawić w ogrodzie czy na wyspie skarbów. O ile mnie pamięc nie myli to najpierw do zdobycia była podstawa, a później dopiero ulepszenia, sprawdzę to jeszcze.

Edycja : całkiem możliwe jednak, że masz tylko ulepszenia, bo aby zdobyć wszystkie 3 części trzeba było wykonać obydwie części eventu : >>>klik<<<.

Jeśli nie wykonałeś to nic na to nie poradzimy, takie zasady gry.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

7. picantinio2012

nie, dziękuję za odpowiedź..

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.