cudowne pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gosiulka87, 2 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiulka87

gosiulka87 Aktywny autor

właśnie udało mi się odblokować cudowne pnącza.i mam pytanie jak mam np. 2 z 3 iemów potrzebnych na dany rząd to czy jak postawie te dwa co mam to będę dostawać PD? czy nie? czy lepiej zostawić je w ogrodze by przynosiły korzyści?

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witaj :) Rząd cudownego pnącza musi być uzupełniony kompletnie, czyli jeśli jest na 3 itemy, to muszą być ustawione 3. W przeciwnym razie nie otrzymasz bonusu przypisanego do danego rzędu chmur.
    Zaprasza Cie do zapoznania się z poradnikiem o Cudownym pnączu: >>KLIK<<

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

3. gosiulka87

gosiulka87 Aktywny autor

dziękuje, a czy mogę mieć aktywny tylko jeden rząd? czy więcej, żeby ten czas mi leciał. np.woda siły doda, i poszukiwacze zaginionych pisanek?

Ostatnie edytowanie: 2 kwietnia 2016
  4. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

gosiulka87
    Cudowne pnącze mamy tylko jedno,, natomiast rzędów możemy mieć tyle ile jest dostępnych w grze ,,
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie? w czym mogę Ci pomóc ?

5. gosiulka87

gosiulka87 Aktywny autor

dziękuje

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro nie masz już pytań to temat zmykam.

słowik10470 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.