Cudowne pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Vagabondalmond, 9 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Vagabondalmond

Vagabondalmond Okazjonalny autor

Witam, dopiero co odblokowałem cudowne pnącze i nie za bardzo kumam jak to działa. Przeczytałem poradniki, ale wciąż mam problem. Rozumiem, że za postawienie dekoracji na miejscu w cudownym pnączu i zapełnienie całego rzędu daje nam bonus w postaci np. PD. I no właśnie jak to jest? Czy powinienem zastawiać rząd byle jakimi nawet najlepszymi dekoracjami, które dadzą mi więcej PD niż da mi bonus, czy w takim wypadku stracę PD z dekoracji czy zostanie ono dodane do bonusu? Czy raczej powinienem stawiać tam te gorsze dekoracje za, które dostane mniej PD gdyby nie były na pnączu?

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@Vagabondalmond

Witaj,

Które dekoracje postawi na rzędach pnącza zależą już tylko od ciebie. Byle tylko rozmiary pasowały. Pamiętaj też że najczęściej do eventowych rzędów są potrzebne konkretne itemy do wygrania podczas wydarzenia w grze :)
    Każdy rząd na pnączy daje nam inne bonusy za jego aktywowanie. Są to różne bonusy nie tylko w postaci PD. Rzędy możemy wygrywać podczas eventów, wykonując zadania w spółdzielni czy też w końcu kupując za floreny.

Jeżeli postawisz na rzędzie dekoracje, to one nie dają nam już PD. Po aktywacja rzędu suma PD z dekoracji również nie jest doliczana do pnącza. W najprostszych słowach można stwierdzić iż one tam tylko stoją i umożliwiają aktywację rzędu.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

Vagabondalmond lubi to.
  3. Vagabondalmond

Czyli tak naprawdę nie opłaca mi się stawiać w rzędzie dekoracji, które dają w sumie np. 1300 PD w rzędzie którego bonus daje 1000 PD?

4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Vagabondalmond jak wspomniał mój kolega MOD_Kirito - od Ciebie zależy jakie itemy wstawisz na pnącze - musisz sobie to przekalkulować - co się bardziej opłaca :)

Mogę jeszcze w czymś pomóc ?

Vagabondalmond lubi to.
  5. Vagabondalmond

To wszystko, dziękuję za pomoc :)

6. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Ja również dziękuję i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.