cudowne pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika roman1940, 24 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. roman1940

roman1940 Aktywny autor

kupiłam 2 nowe rzędy na pnącze, wchodzę na moją fasolkę /pnącze/ a tam nie mamn ic nawet moich starych a było tego 25x3=75 rzędów, gdzie są co mam zrobić żebby to odzyskać, wprowadzacia nowe udogodnienia chyba tylko dla siebie a nie ma żadnego wyjaśnienia

2. Ktoś już zgłaszał taka sytuację ale wylogowanie i ponowne zalogowanie zlikwidowało ten problem :)

Spróbuj więc i napisz czy wszystko wróciło na pnącze :)

3. roman1940

roman1940 Aktywny autor

po wylogowaniu i ponownym zlogowaniu jest już wszystko w porządku,dzięki - alke tamta fasolka była lepsza do tej trzeba się od nowa przyzwyczajać, miłego wieczoru

4. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

roman1940 super, że już ok. Czy masz jeszcze jakieś pytania?

5. grazyna19547070

grazyna19547070 Naśladowca mistrzów

nie moge zebrac z pnacza PDi TPD-zbieram recznie.Prosze o pomoc.

6. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

grazyna19547070 na przyszłość proszę załóż własny wątek z pytaniem, by nam nie uciekło, tym bardziej, że tu już graczowi wszystko działa.

Czy masz zakupiony kombajn na cudowne pnącze? Przelogowałaś się po jego zakupie? Gdzie klikasz?

7. ewissko

ewissko Okazjonalny autor

nie mam wykupionego kombajnu na pnącze .
    Nie mogę zebrać gotowych już rzędów mimo ,że czas już upłynąl

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

ewissko, w czerwonych kółeczkach podana jest liczba gotowych do zebrania rzędów w danej kategorii.
    Zapoznaj się proszę z poradnikiem : >>>klik<<<.

Kliknij proszę na swoim pnączu na ikony z cyferkami i wtedy zobaczysz rzędy gotowe do zebrania. Jeśli nie to zastosuj się proszę do poradnika : >>Gdy gra nie działa.
    Koniecznie wyczyść ciasteczka cookies, flashowe i pamięć przeglądarki.
    Na przyszłość otwórz proszę nowy temat i w nim zadaj swoje pytanie.

A skoro u Autora tematu już jest wszystko w porządku to temat zamykam i miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.