Cudowne pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Indiana2005, 28 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Indiana2005

Indiana2005 Okazjonalny autor

Przydałby się wreszcie przycisk "AKTYWUJ WSZYSTKIE", co event to dodatkowe pnącza i już się tego tyle uzbierało że hej, myślę że to życzenie większości graczy.....

2. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Przydałaby się ankieta do tego wątku. Myślę, że to jest życzenie większości Modów.;)
    A w temacie: aktywacja wszystkiego jak leci raczej się nie spodoba. Pomyśleć tylko o tych odpalonych nie w porę pnączach kasztankowych...

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Myślę, że nie tylko Gracze myślą o takiej opcji ale również Producent gry, o czym mowa była w jednym z Biuletynów : >>>klik<<<.
    Pozostaje więc czekać na zaprojektowanie takiej funkcji i wprowadzenie do gry.
    Natomiast Twój temat zamykam przede wszystkim dlatego, że każdy zamieszczony przez Gracza pomysł musi być opracowany zgodnie z wzorami i zasadami pomysłów oraz posiadać ankietę.
    Tutaj znajdziesz informacje : Zasady działu, Wzory pomysłów.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.