Cudowne pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasiag33, 29 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Nie mam odblokowanego cudownego pnącza. Czy zdobywając w evencie komiksowym rząd na nim i odblokowując cudowne pnącze za jakiś czas ten rząd będzie czy przepada z racji tego, że pnącze nie odblokowane? Poradnik przeczytany i mgliście mi się majaczy, że niedawno takie lub podobne pytanie padło ale nie umiem znaleść :(

P.S. Gdybym się nie odzywała proszę wziąć poprawkę na strefę czasową Polska - USA.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

kasiag33, wszystkie zdobyte rzędy przed odblokowaniem Cudownego Pnącz, zostają dopisane do konta i będą dostępne po jego zdobyciu. :)
    Zapraszam do poradnika:
    -> Cudowne Pnącze: ..::Klik::. :)

Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. Lunari78

Lunari78 Książę forum

ja też mampytanie odnosnie pnącza co ma zrobić gracz ktory ma pnacza ze starych eventów ale nie ma dekoracji na chmurkach?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Lunari78, jeśli chodzi o itemy ze starych eventów,to zdarzają się wyprzedaże podczas których można kupić brakujące pojedyncze itemy,jak również w pakiecie z rzędem na pnączu,jeśli ktoś nie posiada.Co prawda nie ze wszystkich eventów,które miały miejsce,ale z niektórych tak.Zapoznaj się proszę z tym tematem :>>>klik<<<.
    Podczas eventu Gift&Trade jest również możliwość zdobycia brakujących itemów,czy to z wymian w balonie czy też w prezencie od innych Graczy.

kasiag33, czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Nie. Dziękuję. Do zamknięcia

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro do zamknięcia to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.