cudowne pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -senait-, 25 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -senait-

-senait- Hrabia forum

cyt.Jak już wspominaliśmy wcześniej, w piątek podczas zakupu rzędów Cudownego Pnącza pojawiała się informacja o możliwości zakupu za sianogrosze. Z przyjemnością chcieliśmy przekazać Wam dalsze informacje w tej sprawie, bowiem udało nam się znaleźć już przyczynę owych błędów i naprawić je. Uruchomiliśmy skrypt, który dotkniętym tym błędem Graczom przywrócił wpłacone przez nich floreny.

to w końcu za sianogrosze czy za floreny był zakup tego pnącza? bo nie rozumiem może przez to,że mam grypę

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zakup rzędu na pnączu był jak zawsze za floreny,a błędnie wyświetlało się,że zakupić można za sianogrosze,jednak po dokonaniu zakupu pobierana była odpowiednia suma florenów.Zgodnie z tym co napisano w ogłoszeniu mogło to wprowadzić Graczy w błąd,w efekcie którego może nie do końca świadomie wydali floreny,dlatego też został uruchomiony skrypt,który przywrócił im wpłacone floreny,a zakupiony w trakcie trwania błędu rząd został usunięty.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Tak z ciekawości:
    A co z graczami, którzy mimo błędu wyświetlania jednak chcieli by ten rząd mieć ?
    Nie wiem jak działa ten skrypt, ale po mojemu powinno padać pytanie: Czy chcę zatrzymać pnącze, czy wolę zwrot florenów.

4. SMOD_Atena

Niestety na to pytanie nie znam odpowiedzi.Być może taka wyprzedaż zostanie powtórzona jeszcze raz już bez błędów i wtedy wszyscy chętni będą mogli rząd kupić.Ale to tylko takie moje przypuszczenia,domysły,a jaką decyzję podejmą twórcy gry,to już zależy tylko od nich.Również o tym w jaki sposób są naprawiane i rekompensowane błędy decydują twórcy gry,ale jakie decyzje zostaną podjęte?Tego nie wiem.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

6. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Ale Atena czy to nie chodzi o te rzędy za floreny, które cały czas są dostępne?

Tak wnioskuje z tego

To co na screenie odpowiada temu rzędowi
    https://docs.google.com/spreadsheet...WTh3anFyanhMVmc&single=true&gid=3&output=html:
    102401500 PD co 24h.54 FL

Jeżeli nawet skrypt zwróci floreny to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby dany gracz jeszcze raz kupił, ale tym razem świadomie, że to za floreny.

7. SMOD_Atena

Dziękuję Agata,być może masz rację.Ja dzisiaj w ogóle nie myślę,tylko sugeruję się tym co piszą Gracze.Zaraz dopytam o to dokładnie.

Chyba muszę jeszcze jedną kawę dzisiaj wypić:(

Dokładnie chodzi o rzędy dodatkowe,które można wykupić za floreny na bieżąco.
    https://docs.google.com/spreadsheet...WTh3anFyanhMVmc&single=true&gid=3&output=html
    Wskutek błędu wyświetlała się cena w sianogroszach,lecz podczas zakupu pobierane były floreny.Błąd został naprawiony,uruchomiony skrypt zwrócił floreny tym Graczom,którzy wykupili w tym czasie rzędy.Teraz już ceny rzędów wyświetlają się poprawnie i można te rzędy wykupić już świadomie za floreny.

Agata jeszcze raz bardzo dziękuję :)

-senait-,czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

Ostatnie edytowanie: 25 lutego 2015
    picantinio2012 lubi to.
  8. -senait-

-senait- Hrabia forum

dziękuję można zamknąć temat rozumiem....chyba:)

9. SMOD_Atena

W takim razie ja również dziękuję,życzę miłej gry i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.