Cudowne pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .robak23., 9 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .robak23.

.robak23. Czeladnik forum

Witam, mam takie pytanko. Bardzo długo starałam się zdobyć cudowne pnącze. Wiedziałam, że można tam będzie przenieść niektóre ozdoby z ogrodu, wtedy zyskam więcej miejsca w ogrodzie. przeniosłam więc, a teraz się okazuje, że te, co dawały sianogrosze i w ogóle punkty PD, bo prawie każda ozdoba coś daje, to teraz, jak one są na pnączu, nie dają nic, żadnych sianogroszy, ani PD. I moje pytanie: dlaczego więc tak jest? Wiem, że jak się uzbiera cały rząd, to ten kwiat tez coś daje, ale może ja wolałabym jednak sianogrosze, a nie coś innego, poza tym te nagrody z kwiatu są tylko jednorazowe.. a PD i sianogrosze są non stop, po upłynięciu kilku, kilkunastu godzin..

2. Rząd na Cudownym pnączu tak jak sam zauważyłeś jest po to żeby itemki które zalegają w pasku można było na nim postawić. Każdy rząd ma swój bonus więc nie jest tak że nic z tego nie masz. Bonus który dostałbyś za item stojący na polu zostaje zamieniony na bonus z pnącza. Musisz sam zdecydować co Ci się lepiej opłaca dać item na pnącze czy postawić na polu. Bonus z pnącza nie jest jednorazowy dostaje się go co 24-30 godzin.:)
    Zerknij do TABELKI

I poradnik :)

Masz jeszcze jakieś pytania ???

3. .robak23.

Czyli powinnam przenieść te itemki z paska, a nie z ogrodu... a ja przeniosłam z ogrodu, bo w pasku mam tylko wybieg solo i płotek...

4. Najlepiej na pnączu postawić itemki które zalegają w pasku bo tam sobie siedzą i nic nie dają a jak postawisz na Pnącze to przynajmniej jakiś bonus będziesz miał :)
    Pamiętaj jednak że na pnącze możesz postawić item który coś daje nie może być tylko ozdobą :)

Czy chciał byś jeszcze o coś dopytać ??:)

5. .robak23.

Nie, to już wszystko, już rozumiem, dziękuję bardzo:)

aha, a jak długo trwają te blokady pnącza?

Twoje posty połączyłam na przyszłość jak chcesz coś dopisać to użyj opcji edytuj

MOD_Kleopatra

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 lutego 2015
  6. To nie są blokady tylko czas jaki jest potrzebny do kolejnego zbioru bonusu z pnącza:)

W tabelce którą podałam Ci wyżej jest podany potrzebny czas :)

Czy masz jeszcze pytania ??:)

7. Pytań nie ma więc wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.