Cudowne pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika monia1125, 16 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Szukając informacji zauważyłam to zdjęcie:
    I po porównaniu z moim pnączem mam pytania trzy:
    1. Dlaczego u mnie nie ma pozycji nr 9 (licznik informuje nas o ilości wolnych chmurek)?
    2. Dlaczego pozycja nr 10 (podgląd na wszystkie rzędy rośliny) nie działa?
    3. Za to w lewym rogu znajduje się licznik jakiś wywnioskowałam że pokazuje plansze (no że pierwsza, drga itp) - nie ma jego opisu na zdjęciu..
    To u mnie jakiś błąd? Czy może ogólnie ma tego nie być lub ma zostać wprowadzone? Lub było wprowadzone i np zostało zmienione? Szukałam w poradniku ale nie ma zaznaczonego nigdzie że takich funkcji nie ma czy zostały usunięte, czy że są z jakiś przyczyn nieaktywne...

Pytam z ciekawości w sumie ;)

2. Z tego co widzę to jest to screen pnącza z innego kraju, może tam są wprowadzane jakieś zmanay których u nas nie ma a czy będą ??? nie wiem co mają w planie twórcy gry :)
    U mnie na pnączu tez nie ma wszystkich informacji pokazanych na screenie :)

3. strasznynick

strasznynick Czeladnik forum

czyli BP o Polaków nie dba i nie poprawia czy to nasza Polska część ekipy leniwa i wprowadza jak wprowadza polskim powolnym systemem. Lub ignorując...

4. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Ok rozumiem, a nie moglibyście zrobić screena z Polskim pnączem??
    Bo jak ktoś wejdzie i w sumie nie zwróci uwagi czy to pl pnącze czy nie (choć wg mnie nie powinno mieć to znaczenia - gra ta sama niezależnie od kraju) to może dojść do wniosku że coś jest u niego nie tak.

W każdym razie skoro to nie błąd można zamknąć. :p

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

monia1125 w poradnikach zamieszczane są dokładne informacje,jak również przykładowe grafiki jakie otrzymujemy z Centrali BP,a poradniki mają jedynie charakter pomocniczy. Różnice między informacjami zawartymi w poradniku a stanem aktualnie obowiązującym w grze nie są podstawą do ubiegania się o rekompensatę.

I w związku z tym,że to nie błąd,to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.