Cudowne pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bronek82, 1 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Witam wszystkich,
    Mam pytanie ostatnio u mnie na cudownym pnączu można było mieć co 12 lub 18 h kupon na 3 h na kombajn. Wczoraj patrzę i nie ma już tego. Jakaś aktualizacja czy było to zadanie czasowe? Czy wiecie, czy jest taka opcja na cudownym pnączu aby co ileś godzin wpadał kupon na kombajn? Jeśli tak, to co trzeba zrobić, kupić itd. itp.

z góry dzięki

2. Sylwiunia

Sylwiunia Mieszkaniec forum

W tamtym roku była taka promocja na pnącze z pozytywkami. Jeśli kupiło się wszystkie 3, to po umieszczeniu ich na pnączu, chyba co tydzień dostawało się kupon 3-godzinny na kombajn.

3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Zniknięcie rzędu jest związane z tym ogłoszeniem:

https://board-pl.farmerama.com/inde...a-z-zegarami-z-pozytywkami.12670/#post-179553

Na rzędzie umieszczać można specjalne itemy- zegary z pozytywkami, które można było kupić za floreny (w każdym miesiącu po jednym, a w kolejnym miesiącu dodatkowa szansa z tego co pamiętam). Itemy te można było też dostać w edycji skrzynek niespodzianek, czyli mini eventu podobnego do tajemniczych sadzonek czy stajennych, ale z itemami.
    Rząd pnącza daje kupon na pomocników na 3 h.

4. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

O właśnie o to mi chodziło, dziękuję za wyjaśnienie. Wątek można zakończyć.

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Zamykam, dziękuję za pomoc i życzę miłego dnia :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.