Cudowne pnącze-temat 2

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 5 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Przeczytałam poradnik,ale nie znalazłam tam pewnych informacji, możliwe jest,że źle szukałam:)

Więc oto moje pytania:
    Ile mam stron z gałęziami- ja mam 21, jest ich więcej??
    Z tego co zauważyłam to nie można na cudownym pnączu ustawić itemów ulepszonych,czyli ze strzałka, te które maja kilka stopni ulepszenia:)??

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak, jest więcej stron Cudownego Pnącza w zależności od ilości zdobytych rzędów w eventach oraz zakupionych rzędów dodatkowych za floreny.
    W poradniku są zamieszczone wszystkie tabele a w nich wymienione wszystkie dostępne w grze rzędy chmur z opisami bonusów.
    Na każdej stronie znajdują się 3 rzędy, więc jeśli policzysz wszystkie dostępne w grze rzędy chmur i podzielisz przez 3 to wyjdzie Ci ile jest obecnie stron Cudownego Pnącza.
    Jest też taka informacja :

"PAMIĘTAJ, że na chmurkach nie można postawić przedmiotu, które jest ulepszeniem bądź jest tylko ozdobą (np. płotek, duży staw).Nie można postawić również łuków weselnych (...)"

oraz

(UWAGA: itemu Plażowy klub rozmiar 2x1 nie da się postawić na pnączu).

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. carlain21

Jednak nie zauwazyłam a informacje są:) Dziękuję. A teraz idę liczyć ile tabelki z rzędami chmur i podzielę przez 3.
    Gałęzie,które są dostępne za Fl sa z niebieskim plusem i one już są umieszczone na pnączu,tylko trzeba sobie je wykupić,jeśli się chce:)??

4. SMOD_Atena

A jak widzisz te rzędy na swoim pnączu ?
    Tak, dodatkowe rzędy mają ikonę dużego plusa na niebieskim tle i są widoczne inaczej nie mogłabyś ich przecież kupić. W czasie wyprzedaży rzędów pojawiają się jeszcze inne, specjalne rzędy chmur, o których poczytać możesz tutaj : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

Peonia lubi to.
  5. carlain21

Widzę,je tak jak opisałam wyżej, z niebieskim plusem i jak klikam to inforamcja się pokazuje,czy chcę kupić za FL.
    Po prostu pomyślałam,że jest jeszcze coś innego,że dopiero jak kupię,gdzieś za FL, to mi dołączy się następna gałązka:)
    Mam pnącze od niedawna,dlatego dopytuje:) I zmieniłam o nim zdanie,całkiem fajne jest,myślałam,że trudniej będzie z tym zbieraniem nagród z pnącza:) A tam wszystko ładnie się pokazuje,czy mam item czy nie itp:)

Nie już raczej pytań, brak:) Najwyżej będę sąsiadów męczyć z pytaniamixDxD
    Można zamknąć temat. Dziękuje za pomoc oraz życzę miłego dnia:)

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, dziękuję i wzajemnie miłego dnia życzę.
    Podyskutować i zamieścić swoją opinię na temat Cudownego pnącza możesz w tym, trochę już zapomnianym temacie : >>>klik<<<.

Tutaj zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.