cudowne pnącza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Anuszki, 4 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

w końcu udało mi się odblokować wstęp do cudownych pnączy, przeniosłam kilka "cudeniek" tam i chciałam się dowidzieć czy można zbierać z nich punkty i sianogrosze, tak jak w ogrodzie ozdobnym? czy tylko one tam są dla działania kwiatów?

2. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

3. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

aha, wygląda na to że to mało opłacalne, ale można robić tak, że stoją sobie cudeńka (te evementowe) w ogrodzie ozdobnym a później można je wrzucić znowu na pnącza ;)
    a i jeszcze jedno, ile czasu aktywny jest kwiatek?

4. halina52

halina52 Czeladnik forum

a ja mam takie pytanie : mialam nie aktywne pnacze z zegarami i jak zostalo wylaczone to do dzis go nie widze. Nie wiem czy wrocilo spowrotem czy nie, ??

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

na chmurki trzeba wstawiac jak najmniej oplacalne itemy ;) no chyba ze eventowe;)

6. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

tak właśnie zrobiłam ;)

7. MiroKRK

MiroKRK Czeladnik forum

Witam w nowym roku wszystkich graczy i na poczatek mam pytanie jak zdobyc owoc tarniny?

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

9. MiroKRK

MiroKRK Czeladnik forum

nikt nie wie a ja myslalam ze tylko ja nie znam odpowiedzi

dziekuje bardzo za odpowiedz
    nie mam wiecej pytan

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.