Cudowna tynktura

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika {Monia}, 20 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Witam.
    Pytanie odnośnie tego tematu.
    Zjadłam cudowną tynkturę, zagryzłam babeczką i zabrałam się do siania bambusu. Ku mojemu zdziwieniu czas dojrzewania się nie zmienił, nadal było 4.20 h. Pomyślałam, że tynktura nie działa na zboża na bahamie więc sprawdziłam jej działanie na zbożach farmowych. Niestety, pszenica również nie skróciła swojego czasu wzrostu.

Więc jak to jest z tą, bądź co bądź, cudowną tynkturą?
    I czy ktoś doszukał się w tabelach czegoś co skróci mi czas wzrostu tego Bambusa?

EDIT: Sprawdziłam na chmielu i czas się skrócił. Czas bambusu niestety nie. Więc ta tynktura nie działa na bahamę, tak?

Ostatnie edytowanie: 20 lutego 2016
  2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

No jeśli tynktura nie działa na bambusa, to myślę, że sprawę należy zgłosić do PT, aby zostało to sprawdzone. Być może wystąpił jakiś błąd, sama nie wiem. Na forum więcej w tej sprawie nie jestem w stanie pomóc, ale Pomoc Techniczna na pewno przyjrzy się tej sprawie.

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Warto zauważyć że np. magiczny napój skaraca czas dla innych z bahamy-i jest zaznaczone z z bahamy, czyli wychodzi na to ze na farme juz nie działa, mysle ze i w przypadku tunkury jest podobnie. Jesli jest napisane ze jakis produkt dziala na bahame to wtedy dziala na bahame, a jak nie m a o tym informacji to znaczy ze tylko na farme.

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Bardzo możliwe, dzięki za opinię.

chrumcia91 lubi to.
  5. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Mnie się też tak wydaje. Warto by było w opisach rzemiosła zaznaczyć czy dany produkt działa na farmę czy na bahamę.
    No cóż, będę musiała się pogodzić z tym 4.20h bambusa.

Do zamknięcia.

chrumcia91 lubi to.
  6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Co do sugestii odnośnie FAQ, zapraszam tutaj: KLIK.
    Dziękuję, pozdrawiam i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.