cudowna skrzynka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mordka63, 14 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mordka63

mordka63 Czeladnik forum

kupiłem tę skrzynkę za farmerki i miał się ukazać - magik renzo albo jeden z trzech zegarów z pozytywką a wyszła świnka przynosząca szczęście która daje 210 pd czy to jest pomyłka czy ktoś sobie robi żarty , za skrzynkę dałem 500 farmerków

magdusia668 lubi to.
  2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Nie jest to pomyłka ani żart. Żaden z wymienionych itemów nie jest gwarantowany, tylko jest możliwy do zdobycia z cudownej skrzynki. Itemy, które mogą się w skrzynce znajdować są spisane w tym Poradniku.
    I tabelka:

Jak sam widzisz Świnka przynosząca szczęście jest również do zdobycia z tej skrzynki.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Ostatnie edytowanie: 14 listopada 2018
    draculik34 lubi to.
  3. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Cudowna skrzynka SklepoRama (500 farmarek)Jeden losowy item śpośród: Zegar z pozytywką "Jednorożec", Zegar z pozytywką "Karuzela", Zegar z pozytywką "Baletnica", Wyszynk wina, Magik Renzo, Powrót Nublonów, Papierowe serce, Kura-baletnica, Świnka przynosząca szczęście, Królewska gwardia.

Item dostaje się losowo z tych wyżej wymienionych. Według mnie bardzo drogi ten item- 500 farmarek, wolę wydać te farmarki na coś innego i skrzyni nie kupuję.

4. mordka63

mordka63 Czeladnik forum

też tak uważam że drogi ale za niewiedzę trzeba płacić - dziękuje za odpowiedż i poradę można zamknąć

5. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Proszę bardzo i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.