Opinie Cudna fauna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 10 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

148 dni przypada na wyprodukowanie 395 SP. I ja przesadzam?

2. .latka.

.latka. Stały bywalec

3. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Kulson robię evencior :oops:
    Plan jest taki 250 mixów i myślę że z tych mixów wyjdzie tyle aby zapchać potrzeby w zadaniach z zwierzyną
    Gracze co z wami ? kiedyś za gałązkę z pnącza wartą1000 TPD/PD oddalibyście pól farmy a teraz przesmrodka o_O
    Ile BP musi rzucić na jedną gałąź aby się opłacało ?

4. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

No nie wiem, ja miałam problem żeby zakwalifikować akso z wyspy - myślałam że gad, a to płaz... albo taki dziobak, ni to ryba ni to ptak xD

5. czechu79

czechu79 Generał forum

Czasy się zmieniły człowiek bardziej się szczypie ;)

Miło tu widzieć kolejną starą gębę xD

Gdyby BP rzuciło mi na gałąź dodatkowy diamentowy slot działający 18 godzin raz w tygodniu to może bym się pokusił....kurczaki na pewno bym się pokusił i nie tylko ja :p
    I dyskusja byłaby inna......... wszyscy zadowoleni i uśmiechnięci .xD

6. 6elka4

6elka4 Baron forum

Nie sądzę,zawsze znajdzie się jakiś malkontentxDxDxDxDmarudzenie to nasza cecha narodowaxDxDxDxD

7. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

tralalala :pbierz koszyczek co się będziesz męczyć :D
    podobno event tylko dla bogatych xD
    100 sp za 5 dyszek no kto bogatemu zabroni
    zwierza trochę dają też :p tylko trochę nie równo jak pod oazę :pale co ja tam wiem
    można kupić tylko raz więc to niepowtarzalna okazja :D
    ...
    za promowanie koszyczka pakiecik nam powinni dać xD

8. JJoanna

JJoanna Książę forum

Event mi się wydaje dość ciekawy więc go po części zrobię - po części mówię - bo nie wiem czy tyle zwierząt hodowlanych starczy , żeby dać na całość ..... Bo podstawowe zwierzęta to akurat - o dziwo mam ( zaopatrzyłam się wcześniej - przydała się Wyrocznia ) - super paszy na stanie prawie 1000 ( jak nigdy :p ) .
    P.S.
    Z Królową Karnawału obiło mi się o uszy ( chyba czytałam w Wyroczni ) , że trochę ma się pozmieniać : tj. , pierwsza część zadania zostaje bez zmian - a w drugiej części : tj. - Królowej Karnawału - mają ponoć " ulepszyć " , lub uciąć nagrody .
    Ktoś tak pisał w Wyroczni i to mi tak zostało .
    A tak nawiasem mówiąc ciekawe " jak ulepszą " te nagrody ? Wyjdzie na gorzej ? Żeby za łatwo i pięknie nie było podczas zbierania nagród ( Królowej Karnawału ) ?

pies008 i gretag lubią to.
  9. abask

abask Fanatyk forum

Pomyślę czy będę robić. Sama jeszcze nie wiem bo nie chce mi się liczyć ile czego mam.
    Wpadłam do sklepiku aby kupić te 200 sztuk SP za farmarki a tu zonk. Mam skreślone, że niby kupione. Wiem, że to niemożliwe bo nie miałam tyle farmarek aby kupić. czyli co> Mam na event kupić SP za kasę???

10. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam farmerskie duszki;)
    ewent "Cudna fauna", hmm, powiedzialabym "droga fauna":),
    troszke s.paszy mam, ale nie na calosc, ale ile zrobie to moje, jak zwykle;), jak sie uda, zgarne pnacze, a itemy kiedys pozniej, :),
    to przeciez tylko fajna rozrywka;), i tak trzymam dalej;),
    Pozdrawiam, i powodzenia w przeskokach, moze w tym nowym roku beda lepsze przeskoki, marzenie;)

11. poziomkowaMarjola

poziomkowaMarjola Aktywny autor

Dlaczego razem z poradnikiem nie podali zestawienia i kategorii zwierząt, powinno być co zaliczają do płazów, gadów, stawonogów i inne.

12. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

W stodole na famie,przy każdym zwierzęciu jest podana jego kategoria ( widoczna po najechaniu kursorem) a w oazie miłości obok zwierzątka jest symbol rodzaju do jakiego przynależy.

13. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

no cóż proszę Państwa jak na moje oko - drogo , żeby w tej chwili zdobyć menażerię trzeba zwierza, eventy hodowlane trzeba zwierza itp, zmęczyłam się , ostatni event hodowlany dla odznak straciłam dużo paszy ,nie dam rady trza odpuścić nieco, nabrać dystansu

14. jwilczewska5

jwilczewska5 Mieszkaniec forum

Ba Ghost dzięki za info
    przeoczyłam czytając informacje

Ostatnie edytowanie: 11 stycznia 2018
    BA_Ghost i gretag lubią to.
  15. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Oj, trzy zera gdzieś uciekły ;)
    Tam jest 2 100 000 SG.
    Ale za taką cenę również bym chciała :)

Event pewnie zrobię. Z przyzwyczajenia. Pasza jest, zwierzaki są, a może coś się uda bardziej pokolorować i jakiś róż warsztacik przy okazji wyjdzie.

16. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Ja tym razem nie będę szaleć z eventem. Zwierząt każdej kategorii trzeba dużo oddawać... to nie dla mnie.
    Robię tylko pierwszą rundę, zdobędę 2 itemy i mi starczy.
    A tak w żartobliwym temacie... to ja myślę, że ten "zdrowy przysmak" nie jest zdrowy. Sztuczne czerwone ciasto ma być zdrowe? xDxD

17. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam, SP mam, ale zwierzaków mało ... raczej nie zrobię eventu- chociaż przy ostatnim mówiłam tak samo a zrobiłam cały ;)

18. 6elka4

6elka4 Baron forum

Kogucik,czy Ty zapomniałeś,że mamy XXI wiek,gałązka warta 1000 TPD/PD była w średniowieczuxDxDxD

19. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Stara gęba jest od 2010 roku ale ostatnio zrobili polowanie i mnie wysłali na wczasy:cry:
    ooooooooooo dodatkowy diament to byłoby coś - może przekażą do BP strażnicy xDxDxDxD (sie rozmarzyłem )
    Ja się zapomniałem :) ale ale przecież BP stoi ostatnimi laty caly czas w miejscu więc i gałązki też przecież urywać 4 liter nie mogą;)

Ostatnie edytowanie: 10 stycznia 2018
  20. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

A ja jak zwykle przy hodowlanym czekam tylko na BB i zamierzam też co nieco posprzedawać.
    Ten największy koszyk faktycznie ma bogatą zawartość ale i tak się nie skuszę.

MargolciowyRaj lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.