Opinie Cudna fauna

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Ghost, Jan 10, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

hmmmm spr stodołę i z podstawowego zwierza z bahamy na spokojnie zrobię wszystkie wpłaty.... oprócz ryb. Wiec jakbym wydała 1mln mogę robić event.... tylko pytanie czy warto

kusi mnie strasznie

6elka4 and Azile like this.
  2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Nie da się tego obliczyć,bo różne zwierzęta maja różną wartość.

3. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

to ja coś opuściłam w tej grze przez te lata bo nigdzie mi SP nie odrasta :p
    można jedynie kupić abonament na młyn i mielić non stop tylko sp a gdzie inne pasze?

mnie zapas nie rośnie wraz z klonowaniem
    Ty masz jakieś chody chyba z BP ;)xD

nie odrosły mi zapasy sp więc eventu nie tykam

4. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Moze sie poprawiło, nie wiem, aż tak tego nie analizuję.... SP nigdy jeszcze nie kupowałam, wszystko co mam (prawie 1800 szt) to z turbo młyna + nagrody i z misji w spółdzielni.....między eventami hodowlanymi nic nie klonuję, a wyniki w oazach mam raczej takie sobie.o_O8):eek:
    Coś tam w zgaduli było o ponownej wizycie królowej, to co sobie będę żałować?xD;)xD

toDzasta, 6elka4, Azile and 1 other person like this.
  5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No na to wygląda ;)
    Nie mam nic przeciwko wydawaniu kasy na grę... ale wolę wydawać na coś ciekawego / trudnego / ambitnego.
    Na sztampę już sporo wydałam - więc czekam na ciekawsze propozycje.

6. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Witam :)
    Choć posiadam do machnięcia eventu bez BB wszystko ;) zrobię tylko dla naklejki bo kolekcjonuję xD i mam wszystkie od początku gry, reszty nie warto, dla marnego pnącza i marnych nagród a oddawać tyle kolorowych i zwykłych zwierzaków to po prostu żal :cry: Dla mnie jedyny plus to duuuży zarobek na targu i nie stresowanie co się otrzyma z klonowania bo moje przeskoki nie przekraczają zazwyczaj następnego poziomu.
    Tak że szkoda że nie jest lato :cry: bo byłby hamaczek na ogródku

7. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ja mam tak samo po królowej miałam 3400 SP.... robię wszystkie eventy hodowlane (oprócz jednego) i mam aktualnie 3843. Przy eventach spadam do 3400 i potem przy kolejnym hodowlanym mam od 3700 do3900, a SP kręcę raz na jakiś czas i to nie w Turbo młynie.

8. Karolicy

Karolicy Forumowy żółtodziób

Tylko czemu jest napisane że potrzeba 250 odznak*2=500

9. czechu79

czechu79 Generał forum

A kto zrozumie matematykę??:pxDxD

10. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Nie odznak,tylko super paszy.

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Przeczytaj proszę całość:

"Do wykonania wszystkich zadań będzie potrzeba:

75 * odznaka Ssak, 50 * odznaka Ptak, 50 * odznaka Stawonóg
    25 * odznaka Ryba, 25 * odznaka Gad, 25 * odznaka Płaz

+

395 szt. super paszy (250 odznak * 2 = 500 - 105 z nagród)

+

zwierzęta wymaganej wartości.
    "

250 x 2 to 250 odznak a dla każdej z nich zużyć trzeba 2 super pasze a to równa się 500 SP. Po odjęciu 105, które są do zdobycia za wykonanie zadań, będziemy potrzebować 395 SP.

12. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

to ja jestem mega rozrzutna i ciągle gdzieś próbowałam wyklonować bez rezultatu przy okazji BB
    np zwierzaka do zupy - bezskutecznie
    albo tona SP poszła na kukułki :p
    nie kupuję pakietów SP ale jednak dawałam zbyt wiele szans BP by coś się zadziało w tych oazach niekoniecznie w hodowlanych a ogólnie przy BB

ale co miesiąc hodowlany to też staje się nudnym standardem

13. .Paulinka.....

.Paulinka..... Forumowy żółtodziób

ktore to gady plazy i stawonogi

14. lidia1963

lidia1963 Analityk forum

witam Ja tez nie robię ewentu bo nagrody sa marne,wole trzymac pasze dla zagrod neonowych :))

-małgoś- and czechu79 like this.
  15. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

A ja sobie event zrobię. Uważam, że nagrody mają potencjał, a sam hodowlany drogi nie jest. Szczególnie odpowiadają mi : 15 x skrzynia z farmerskim wyposażeniem II, skrzynia morskich zwierząt (z jednej mam już salamandry), 10 imprezowych wejściówek i kupon na pracowników. Poza tym jest sporo narzędzi i nawozów. Ts też zawsze spoko. Dzięki wyroczni zwierza mam nawet w nadmiarze, to mi nie szkoda.

170 tys sg ptaki
    50 tys. sg ryby - nie zauważyłam jednej pozycji ryb trzeba 310 tys. sg
    690 tys. sg ssaki
    230 tys. sg stawonogi
    440 tys. gady
    370 tys. płazy

Last edited: Jan 10, 2018
  16. Megan

Megan Komandor forum

Witam:)
    Jedni robią, inni nie a ja będę zaliczała się do grupy robiących, chociaż specjalnie nie przygotowywałam się do eventu, SP jest i to dość sporo, od dwóch lat nie kupiłam ani jednej sztuki i znowu na stanie 3300, więc po co chomikować, jak tylko zużywam SP przy eventach hodowlanych, pomiędzy eventami nie klonuje zbyt często, bo i tak przeskoki żadne nawet przy BB.
    Poczekam na BB, cos pokonuję i event sam się zrobi, zwierzaków dość sporo w stodole, nie martwi mnie to, że będzie ich mniej.

Zarobek w SG nie interesuje mnie zbytnio, wydałam ponad 200 mln podczas dożynek i już dawno to odrobiłam, toż to wirtualna kasa, nie ziębi mnie ani nie parzy, w realu mi się nie przyda;)
    Jeżeli chodzi o SP, to sporo trafiam na kole, nawet na zwykłym, ze skrzyneczek też cos wpada i można uzbierać sporo na eventy, mnie wystarcza, no i królowa znowu będzie niedługo, więc nie jest źle:)

17. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

popieram Twoje zdanie.

18. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

płazy to żaby, stawonogi = pszczoły

ewentualnie są jeszcze zwierzęta nie dające się klonować stawonogi np. biedronki, płazy np. salamandry

6elka4 and Anhedrea like this.
  19. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

kolejny event dla bogaczy

20. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Chyba przesadzasz, nie wydaję PLN na SP - produkuję w młynie, robię zadania w spółdzielni tam gdzie jest do zdobycia SP.
    Event spokojnie do zrobienia.

Thread Status:
Not open for further replies.