Opinie Cudna fauna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 10 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Do pnącza zrobiłam :)

2. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Całość zrobiona. Zostało tylko 85 pasz, ale nie żałuję. Skrzynia morskich zwierząt dała mi pierwsze kraby, mam sporo TS do sprawdzenia, no i wejściówki na imprezowe koło... może trafię w końcu cerbera, albo kucyka. Poza tym dzięki 8 ZB odblokowałam w końcu plumerię, także lecę zdobywać wodospady 8). Jak ts urosną to się pochwalę osiągami;).

3. Ania15070

Ania15070 Czeladnik forum

gdzie znajdę tabelę gady płazy stawonogi jestem na 2 etapie eventu

RosesFarm lubi to.
  4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

W poście 222 jest piękna tabelka.:)

olga33331 i olgs3 lubią to.
  5. Ania15070

Ania15070 Czeladnik forum

Mr.Rafik bardzo dziękuję już sobie zapisałam zaraz i ja skończę vent :)

-Batka74- lubi to.
  6. guska74

guska74 Czeladnik forum

Event skończylam wczoraj,łatwy .ale przez moje gapiostwo straciłam trochę ,bo zamiast stawonogi zrobiłam odznaki dla gadów,trudno jak mówia "ślepi w karty nie grają".Pozdrawiam wszystkich .

7. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

U mnie ślepy los, któremu tym razem powierzyłam to, czy będę robiła event, czy nie, przyniósł dość zachęcające efekty klonowania (sporo przeskoków o 3-4 poziomy). :) Skuszona tym faktem zapędziłam się i zrobiłam całość.

TS-y wystawione, a wynikami ich wzrostu podzielę się za kilka godzin. ;)
    Teraz czas na kręcenie na potęgę SP w młynie, żeby choć trochę uzupełnić zapasy - nie lubię spadać poniżej 2500 jednostek tego surowca w stodole. :p Po cichu liczę jednak na Królową Karnawału i jej hojność w tym zakresie. xD:p:inlove:

Edycja:

TS-y chyba mnie lubią - ze skrzyń ze świecidełkami dostałam w bonusie 6 kolejnych sadzonek.

Ostatnie edytowanie: 13 stycznia 2018
  8. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Jeśli chodzi o wodospady u mnie wszystkie odkryte. Za to ostatnia część misji "zawody rolnicze" musi poczekać na zakończenie, bo zapasy zwierzątek znacznie się zmniejszyły. Za mną druga runda.

duzy6666 lubi to.
  9. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Hej właśnie czy możesz mi napisać jakie zwierzątka wrzucić do hodowli
    a pro po stawonogów. Oświeć mnie bo co prawda kolorowałam już
    w oazie i wyleciało mi kilka.... pozdrawiam. Może zapisało się w historii
    hodowli hmmm :p
    Wróciłam do posta po sprawdzeniu no niestety w historii tylko ostatnia hodowla żab i kameleonów. Na 6 tylko raz wyskoczyła odznaka w kolorze fioletowym, masakra :p

10. duzy6666

duzy6666 Generał forum

witaj Margolciu:D trochę pospieszyłam się z kupowaniem SP za Farmarki ale wydałam tylko 50 ivent już wczoraj przeszedł do historii a ogólnie to jestem zadowolona może trochę drogi był :eek:ale profitów też trochę mi przyniósł a teraz odrabiam straty handelkiem na targu;)xDmi również zostało ostatnie 15 zadanie w tej misji:)

Ostatnie edytowanie: 13 stycznia 2018
    MargolciowyRaj lubi to.
  11. farmerbaba1

farmerbaba1 Półbóstwo forum

stawonogi - wrzucamy do oaz tym razem tylko pszczoły:p

Jedna_na_milion lubi to.
  12. duzy6666

duzy6666 Generał forum

stawonogi do kolorowania to tylko pszczółki:);)

13. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Dziękuję za przypomnienie pozdrawiam wszystkich. :p

duzy6666 lubi to.
  14. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Miałam nie robić.Ale zaczęłam sobie tak klonować na zapas i przy okazji mi się event machnął.Łatwiejszy niż sądziłam :)

olga33331 i olgs3 lubią to.
  15. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

hejka. evencik już wczoraj przeszedł do historii ale ts-y to dziś obrodziły. pasek napchany i zadowolony. ciekawsze to 1x modrzew i 1x pandy różowe. tradycyjnie. po cichu liczyłem na żyrafki i wierzbę płaczącą. no ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. pozdrawiam.

16. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

a co wystawiacie na odznaki gadow

a skad masz odznaki gady

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Edycja posta oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 stycznia 2018
  17. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

kameleony :)

olgs3 lubi to.
  18. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Ts-y odpakowane i całkiem fajnie wyszło :music:
    Z ciekawszych pozycji:
    na wyspie wykluły się krokodyle, hipopotam, róż wielbłądy i czerwone słonie
    na farmie obrodziło drzewami: modrzew, kasztan, brzoza, 2x wierzba iwa XXL, magnolia XXL; niestety zagrody się nie popisały, przyda się tylko strzygalnia królików pomarańcz (jakby ktoś potrzebował łasic to odzywać się na G&T - mam już 8, a przy ostatnim zredukowałam stan do 2 także chyba mnie lubią i mogę darmo dać)

19. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

pnącze mam i ja 8)

0olimpia0, Widełki3 oraz SperanzaE lubią to.
  20. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Event zakończony, robiony powoli aby były jak najmniejsze straty SP, itemy na gałązce, teraz czekam na niespodzianki z TZ

0olimpia0 i FarmerMC lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.