Opinie Cudna fauna

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 10 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Ja się nie dziwię, zwłaszcza przy hodowlanych. Człowiek dłubnie coś w tej oazie, potem znowu. A później jakoś te odznaki trzeba zagospodarować:D

Z eventem czekam do jutra, ale tak korci, żeby już coś tam podłubać...

2. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Ja tak samo i nawet jakiegoś "hodowlańca" poświęciłam na ten cel ale przy 3. odpadłam i stwierdziłam, że jednak wolę trochę pozarabiać i uzupełnić misje, tak jak planowałam. Już do BB oazy nie ruszam. No, ale naklejkę zdobyłam! xD

trogon789 i Widełki3 lubią to.
  3. danusias23

danusias23 Książę forum

Ja jednak robię. Przyda mi się kupon na kombajn, lubię kręcić kołem :inlove:,brakuje mi akurat 1000 desek do max ulepszenia menażeriino i te złote banany i gwiazdki, zwłaszcza, że szykują nowe runy na drzewie:inlove: fakt, drogo to wychodzi, ale to wirtualna kasa przecież, szybko się odrobi ;) także zwierzaki do oaz załadowane, odznak mi starczy, ciekawe tylko, jak z wpłacaniem zwierząt? Na razie zrobiłam 1 kółko, czekam z resztą z oaz na BB aż do 18ej wrrrr:oops:

NASTKA.BURAN i Widełki3 lubią to.
  4. alien195353

alien195353 Czeladnik forum

ile potrzeba na ten event super paszy?

5. duzy6666

duzy6666 Generał forum

i już mi mina zrzedła :( podobno potrzeba 395 super paszy mieć bo 105 zdobędzie się w zadaniachxDtylko że 50 szt dopiero w ostatnim zadaniu gdzie aby do niego dojść trzeba oddać 250 szt odznak czyli potrzeba posiadać 445 szt super papu na stanie :eek: i znowu kryształowe wodospady będą musiały zaczekać na lepsze czasy :(:eek:biednemu to zawsze wiatr w oczy:cry:

Ostatnie edytowanie: 12 stycznia 2018
    MargolciowyRaj lubi to.
  6. magros

magros Nadzorca forum

duzy po co ci sp do krysztalowych wodospadow

7. duzy6666

duzy6666 Generał forum

potrzebuję 600 farmarek żeby kupić ostatnią część kryształowych wodospadów no i prawie nazbierałam już 400 z czego połowę będę musiała przeznaczyć na brakujące mi do misji super papu:cry:ooooo i cała zagadka ;)

8. magros

magros Nadzorca forum

juz rozmiem

9. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Ja nadal waham się, czy robić ten event czy nie. Zapasy zwierząt mam, tylko żaby trochę kuleją, ale te mogłabym ewentualnie trochę podhodować. ;)
    Stwierdziłam więc, że po prostu postawię los eventu na szali i wstawię kilka mixów do oaz w trakcie trwania BB - jeśli wyniki będą zachęcające, to będę go robić, a jeśli będzie marnie i przeskoki będą takie, że lepiej o nich nie mówić - odpuszczę... :p

donatka69 lubi to.
  10. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

w poradniku jest napisane

U mnie farma leży juz dluzszy czas....pusto na niej, tylko eventy robie i wchodze codziennie odebrac prezent i sprawdzić czy pasze się kręcą...a moze kiedys jeszcze zachce mi sie grac?
    Narazie mam co innego na głowie i inne hobby i zajęcia

SP mam 2380, jakies tam zwierzaki w stodole są, cos tam pokoloruje wieczorem w wolnej chwili i postaram sie evenik machnać

toDzasta, trogon789 oraz ***kacper*** lubią to.
  11. niebo016

niebo016 Generał forum

Ja lubię robić eventy hodowlane i to bardzo:D, zawsze chomikuje super-paszę:p. Znalazłam zadanie z kukułkami (zapomniane ) gdzie można zdobyć aż 50 super paszyxD:music::inlove:, więc będę mutować kukułki 8)8), a co zawsze SP się przyda ;):):p.

-Batka74- lubi to.
  12. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ja nadal nie robię choć śledzę event a zwłaszcza targ:D I uzupełniam stodołę. No i wreszcie mogę skupić się na misjach:D

trogon789 lubi to.
  13. Kathea

Kathea Baron forum

Ja będę robić event, ale dopiero jak ruszy bb. I tak wsadzam coś do oaz zawsze, więc event będzie robiony tak przy okazji.

toDzasta lubi to.
  14. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

Dziękuję :) właśnie dałeś mi do myślenia, zajrzałam i też mam nie zrobione zadania w operacji kukułka a nawet wełniste niewiadomoco na hodowane w komplecie...czyli coś przeoczyłam, robiłam i zapomniałam a tu tyle paszy do odbioru :) Czyli na bb pokończę misje przy okazji eventu, oazy już załadowałam i czekam z odbiorem do 18 :)

niebo016, Dybilas4 oraz aisunel lubią to.
  15. Roamntyk1982

Roamntyk1982 Stary wyjadacz

masz zupełnie racje niema tabeli z poszczegolnymi zwierzetami po kategoriami.

aisunel lubi to.
  16. aisunel

aisunel Generał forum

Ot dylemat sie pojawil,czy robic BB,czy poczekac na dukatowe szalenstwoo_O.Faremki okazuja sie najdrozsze w tej grze,drozsze nawet od florkow,z kolei w sklepiku jedynie godne w zakupie jest paszunia w ilosci 100 m-c,bo nam ukradli 60xD.Oazy wypelnione na full i czekaja na wystawienie rachunku,z drugiej strony utylizacja w zanadrzu ale nie wiemy czym bedziemy placic i oczywiscie moja przewielebna cesarzowa:D,chociaz z nia wietrze jakas pullapke,skandal,szwingiel,naciagactwo itd.itp.:pOdpowiedz nadchodzi po 18 BB,na 20 odkrytych1wyzej+2podstawowe,zenada,reszte odkrywam w poniedzielek,przynajmniej bede mial 250 faremek:p

Ostatnie edytowanie: 12 stycznia 2018
  17. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Dla relaksu po pracy przejechałam pierwsze okrążenie. Dzięki zwierzątkom z wyspy, które mają dużo większą wartość niż te faremkowe, udało się zaoszczędzić kolorowańce.

18. aneri123

aneri123 Zaawansowany

Cosik mi sie pomyliło -:) co zaliczamy do stawonogow ??

Post edytowałam. Zamieniłam jedno słowo na bardziej odpowiednie na forum.
    MOD_Zła

19. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

aneri123 - stawonogi dopuszczone do hodowli w oazach to pszczoły.
    Poza tym w tej kategorii możemy oddawać ślimaki, motyle, świetliki, homary, kraby i pająki.

Nie ma sprawy. Post jednak usuwam, bo nie piszemy jednego pod drugim.

20. Mr.Rafik

Mr.Rafik Stały bywalec

hmm mam pytanie ma ktos jaka tabelke z tym co mozna kolorowac wraz z opisem co jest do czego przypisane ?
    bo po najechaniu mysza na np kure to mam tylko opis kura, ale co do czego ona jest przypisana to juz nie ma i podobnie pozostale

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.