Opinie Cud na lodzie misje

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 7 stycznia 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

Uwaga, farmerze!

Rozgrywaj misje z serii "Cud na lodzie" w spółdzielni i ciesz się orzeźwiającą zabawą na lodzie! Nie ociągaj się, na każdą misję masz tylko 48 godzin!

Czwartek, 08.01.2026, godz. 14:00

Środa, 14.01.2026, godz. 22:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

kudlaty147 lubi to.
  2. wi12es

wi12es Forumowy żółtodziób

Może mi ktoś pokaże jakieś pozytywy z robienia tego ewentu bo po 3 tygodniowym sianiu, zbieraniu i pilnowaniu zbioru drzew i zagród moje chęci są równe 0

3. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Też jestem zmęczona 3 tygodniowym szaleństwem. Chęci do pilnowania czegokolwiek brak

4. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Ja nie robiłam tego maratonu więc z chęcią zrobię te misje. Jak dobrze policzyłam na pierwszą misję potrzeba:
    Lodowy kwiat: 4600
    łyżwy 300
    Rzepak: 1280
    Żonkil: 1 660
    Lawenda 2 040
    Szałwia: 2 400

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Też robię, misje niewymagające, a coś tam się skubnie.;)xD

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Zwróćcie uwagę na II i III misję.
    Potrzebne TSy.
    Taki miłorząb jest starym drzewkiem, obecnie chyba nie do zdobycia poza G&T.
    Nie sądzę aby było go za wiele w grze i może być wymaganiem zaporowym.
    Targ już pusty.

A gdzie inne wymagane TSy?

7. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Ja sobie ten event odpuszczam, odpoczywam :)

8. hlnrys

Witaj w klubie.;)

Chyba że BP znowu 'wsłucha się w głosy graczy' i coś zmieni 'za pięć dwunasta'.
    xD:cry:xD

9. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Ja nie robię.Na razie to zastanawiam się nad odpoczynkiem od Farmy.Niech dalej AI serwuje Nam tasiemcowe eventy to znudzenie przyjdzie szybko.

10. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Ja nawet nie wiem skąd mam 112 owoców Wampee. Szukam drzewa po całej Bahamie i znaleźć nie mogę. Teraz nawet nie wiem czy kupiłam kiedyś owoce do jakiejś misji czy mam drzewko

11. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Szukaj drzewka na Wyspie ;), bo jeśli się schowało to tylko tam.

12. hlnrys

A nie wypadają z jakiejś skrzyni?

13. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Być może. Nie wiem. Poszukam. Bo jakbym miała to podleję wszystkim co mam to uda się dorobić resztę do misji. Bo targ tak jak mówiłeś pusty. Mam spore zapasy Miłorzębu, sów i Pand, Lori właśnie robiłam do misji. Więc event dla mnie prościutki i jeszcze coś zarobię.
    Wydawało mi się, że miałam takie drzewko ale znaleźć nie mogę 8)

14. twardy81

twardy81 Analityk forum

Robię jak zawsze i nie marudzę

15. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

robie mam bardzo duzo drzewek na pewno starczy

16. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Ta moja mania kolekcjonerska mnie kiedyś wykończyxD
    Ja się oddam manii, a wy sami musicie zdecydować czy macie ochotę robić event, czy nie. Jeśli tak, to zwróćcie uwagę na wymagania dotyczące owoców drzew czy zwierząt. Np. wampee i lori pochodzą ze specjalnego drzewa/zagrody na Bahamaramie. Jeśli ich nie macie, radzę zacząć zaglądać na targ.

17. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Nie zagrzebalam sie w tym tasiemcu 3tyg, wiec te evencik sobie pykne.

Wszystkiego mam az nadto, wiec jedynie co to eventowe wymagania "wyprodukowac".
    I jedynie glowna laka-dla mnie bezcenne :)
    Skrzyneczka tez mi sie podoba, choc godziny pnacza jak zawsze bez sensu jak dla mnie.

edit: Gdyby ktos szukal:
    Skrzynia z farmerskimi smakołykami:
    Otrzymacie z niej jedną z poniższych nagród:
    300 PD x Poziom Farmy, 100 SG x Poziom Farmy, 5.000 PD x Poziom Farmy, 1.600 SG x Poziom Farmy, 4 x Super nawóz, 2 x Turbo nawóz Zosi, 2 x Super nawóz Zosi, 1 x Super pasza, 1 x Klej do naklejek, 1 x Szczęśliwa moneta, 1 x Neonowa żarówka.

18. klonek68

klonek68 Generał forum

;) robię...jak dla mnie jest ok

19. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

na razie zarabiam na targu, a potem sie zobaczy

nikolabln, bogusiania oraz hiacynta lubią to.
  20. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Nie cierpię eventów z misjami X-godzinnymi >:( Dla osób pracujących to jest masakra w czystej postaci