cud?? jabłonka na bahamaramie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ptika, 17 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ptika

ptika Forumowy żółtodziób

Jak to mozliwe, że z sadzonek na wyspie urosła mi jabłonka xxl ( pierwsza z lewej) odświeżyłam i dalej jest.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Faktycznie jeśli to jest jabłoń XXL,to jakieś niespotykane dotąd zjawisko :)
    Niestety na forum tego nie wyjaśnimy.Spróbuj proszę zastosować się do tego poradnika : >>>KLIK<<<
    Jeśli po zastosowaniu się do wszystkich wskazówek,jabłoń XXL nadal tam będzie,to napisz proszę do Pomocy Technicznej :>>>KLIK<<<

3. ptika

ptika Forumowy żółtodziób

Wyczyściłem ciasteczka i pamięć podręczną ale nadal stoi. Skasowałem ją i w pasku na wyspie jej nie ma ale jest na farmie :D pierwszy raz coś takiego widzę.

Można zamknąć.

4. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

A może to mango?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli chcesz wyjaśnić tę sprawę,to jak napisałam wyżej,zapraszam do PT. A skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.