cotygodniowy szybki pakiet

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krystyna65, 13 lutego 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krystyna65

krystyna65 Książę forum

witam gdzie szukać tego pakietu??
    czy wszyscy otrzymują?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj krystyna65.

Jaki cotygodniowy pakiet masz na myśli?

Jeśli pakiet punktów nagród sezonowych to w oknie sezonu trzeba kliknąć na plus:

pp.png

Ostatnie edytowanie: 13 lutego 2020
  3. krystyna65

krystyna65 Książę forum

ten za 50 fl.

4. SMOD_Atena

Spójrz wyżej, domyśliłam się właśnie i edytowałam mój post.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. krystyna65

krystyna65 Książę forum

Ja chciałam go kupić za 50 fl i tego znależć nie mogę

6. SMOD_Atena

Czy w oknie sezonu kliknęłaś na znak plus, który w poprzednim poście zaznaczyłam na grafice czerwoną ramką?

7. krystyna65

krystyna65 Książę forum

Jeszcze jest sezon..cały czas jest + ciemny...brakuje mi 1000 szt do ostatniej migocącej gwiazdki...
    tego pakietu brakuje..aby kupić...

8. SMOD_Atena

krystyna65 zgadza się, sezon trwa jeszcze ponad 22 godziny. Jeśli chcesz kupić za 50 florenów 1250 punktów nagród sezonowych to w oknie sezonu kliknij proszę w ten znak plus na niebieskim kwadraciku, wyżej zaznaczyłam to miejsce czerwoną ramką.

Dwa Twoje puste posty z samymi cytatami usunęłam. Nie dodawaj proszę postów jeden pod drugim, jeśli chcesz coś dopisać to korzystaj proszę z opcji Edytuj.

Czy udało się kupić te punkty?

9. SMOD_Atena

Być może kupiłaś już taki pakiet wcześniej a można kupić tylko raz w tygodniu:
    Jeśli nie i nie masz możliwości zakupu to zapraszam do PT: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

10. krystyna65

krystyna65 Książę forum

Nie dogadamy sie...
    /mam biały + na szarym tle/nigdzie nie szukam więcej...trudno...można zamknąć...a do PT nie piszę...

11. SMOD_Atena

krystyna65 jeśli masz nieaktywny ten przycisk z plusem to tak jakbyś już kupiła ten pakiet w tym tygodniu. Z poziomu forum jednak tego nie sprawdzimy, napisz proszę do PT.

A tutaj skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.