cofnięcie poziomu na głównym polu.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika graża1952, 21 listopada 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. graża1952

graża1952 Czeladnik forum

Witam serdecznie.
    Dlaczego mam obniżony poziom na głównym polu. Byłam na poziomie 316, a teraz jestem na 116?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj graża1952.
    Nie ma możliwości aby poziom został cofnięty, ale jeśli masz jakieś wątpliwości to zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT, zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Jak mogłaś mieć 316 poziom jak na Farmie jest 300 poziomów chyba ten poziom masz na Bahamie

abc2016 i aleksandra lubią to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

=Repez- dziękuję za pomoc, to też fakt.

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytania?

5. graża1952

graża1952 Czeladnik forum

Na Bahamaramie mam 346 poziom.
    W takim razie nie wiem czyżbym się tak bardzo pomyliła? Gram wiele lat. To niemożliwe żebym była na 116 poziomie. Tym bardziejże na Bahamr... mam taki wysoki poziom.

6. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

graża1952, 316 poziom na obszarze Farmy zwyczajnie nie istnieje. Nie da się też obniżyć poziomu, może on tylko wzrastać (lub stać w miejscu, jeśli gracz jest nieaktywny). Jak już Cię wyżej proszono - jeśli masz wątpliwości, skontaktuj się proszę z PT w celu sprawdzenia konta. Wskazówki jak to zrobić znajdziesz w poradniku: Pomoc Techniczna.

Czy chcesz tu jeszcze o coś spytać?

7. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Brak dalszych pytań, w związku z czym zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.