Codzienne prezenty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika JJoanna, 16 kwietnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Tags:
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JJoanna

JJoanna Książę forum

Mam pytanie . Bo to nie była moja wina tylko Facebook ( a ) z logowaniem do gry Farmeramy . Chodzi o owieczkę w newsach - codzienne prezenty - Franek Kędzierzawy - problem jest taki , że Facebook nie dał mi się zalogować do gry Farmeramy i przepadł mi Jeden czy dwa dni połączeń Franka gdzieś 1880 łączeń nieprzerwanych - Pięć lat ! - nikt mi nie chciał mówić co się dzieje tylko kierowali jedni do drugich tj. PT na FC a FC na PT i tak w kółko . Dopiero po dłuższym czasie paru dniach zostało wyjaśnione co się stało . Ale nie zrobił to ani FC no może PT pokrótce ale nie do końca . Tylko ktoś tam . i pytanie jest takie : da się odzyskać te pięć lat połączeń tj. 1880 które przepadło nie z mojej winy ? Czy można chociaż zapłacić florenami ten brakujący dzień czy dwa ? Żeby było te pięć lat ? Czy te pięć lat poszło się gwizdać ? Nie z mojej winy ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

JJoanna nie mamy w chwili obecnej żadnych informacji na ten temat. Jeśli jakieś info otrzymamy to znajdziesz je w dziale ogłoszeń: Oficjalne ogłoszenia - gra.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. JJoanna

JJoanna Książę forum

Ok dziękuję za odpowiedź i więcej nie mam żadnych pytań . No cóż będę musiała przeboleć te 1880 połączeń - prawie pięć lat :cry::cry::cry::cry:które przerwało FC ? nie z mojej winy.... Trudno przeboleję bo co mam zrobić ?
    8) Ważne , że działa gra bo pomógł mi Ktoś . :p Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt !

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, przykro mi, że nie jestem w stanie pomóc. Również pozdrawiam i życzę spokojnych świąt a temat zamykam.

JJoanna lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.