Codzienne prezenty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Stany222, 14 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Stany222

Stany222 Forumowy żółtodziób

PO odebraniu dzisiejszego prezentu nie odfajkowało mi i nie spadła kłódka z kufra , natomiast zegar wskazuje że odbiór następny za ponad 16 godzin , więc nie wiem czy doliczona nagroda czy nie :sleepy:

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Stany222, na moim kufrze u Franka jest jeszcze jedna kłódka, na Twoim też powinna być, a odblokujesz ją w przyszłym tygodniu, natomiast za dziś dzień prezent odebrałeś klikając na właściwy dzień.
    ScreenHunter_747 Oct. 14 08.25.jpg
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. Stany222

Chodzi oto , że w dalszym ciągu mam dwie kłódki , i nie odfajkowany super nawóz , tylko czas się zmienił i wskazuje ponad 15 godzin w tej chwili do odebrania prezentu:(

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

5. magros

magros Nadzorca forum

witam dzis jest w prezencie tylko klucz i otwarta druga klodka

6. dariodiablo

dariodiablo Książę forum

Ja dziś dostałem SNx15 i spadła mi druga kłódka:D

7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

magros, dzisiejszym prezentem jest prezent z dnia 14.10.2016 dla Gracza codziennie odwiedzającego Franka, czyli 15xsuper nawóz, co widać na grafice.
    ScreenHunter_749 Oct. 14 09.24.jpg

8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a na pewno odblokowywałeś wszystkie dni po kolei? może jeden pominąłeś?

9. magros

magros Nadzorca forum

u mnie rano tez sie nie odblokowalo dopiero jak sie wylogowlam i weszlam drugi raz dopiero mam wszystko

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

chrumcia91 dziękuję za pomoc.

magros cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku.

Czy Autor tematu ma jeszcze jakieś pytanie?

11. Stany222

Nie , dziękuję , zwrócę się do pomocy technicznej , można zamknąć , miłego popołudnia życzę :)

12. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Skoro można to zamykam :)

Spokojnego popołudnia i miłego wieczoru :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.