Codzienne logowanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Krokodylek75, 10 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Ponownie poruszam ten sam temat - w tym miesiącu odbieram prezenty z jednodniowym :eek:późnieniem. Nic mi tu nie pomogliście, napisałem do PT i 4 października o 17:12 na skrzynkę mailową od BP otrzymałem automatyczne potwierdzenie odbioru mojego zapytania i tekst:

[ciach]

Mija szósty dzień i cisza!!!! Czy ktoś w PT pracuje? czyta? odpowiada? Może jesteście w stanie coś mi pomóc albo przyspieszyć działanie PT?

Cytowany fragment korespondencji usunełam, upominam słownie:
    2.19. Korespondencja
    Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.

Kara:
    31 pkt

TL_Mouse

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 października 2017
  2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Krokodylek75, rozumiem, że w pierwszym zgłoszeniu nie otrzymałaś odpowiedzi od pomocy technicznej, co było powodem skierowania tam kolejnego zapytania?

3. Krokodylek75

Czytanie ze zrozumieniem.... Nie wysłałem ponownego zapytania, bo w pierwszej odpowiedzi (której treść została usunieta jak widzę) napisano przecież, że zduplikowane zgloszenie będzie automatycznie usunięte. Więc po co mam wysyłać to samo zapytanie, skoro od razu trafi do kosza?! Nie dostałe odpowiedzi na pierwsze zgłoszenie i czekam już tydzień aż łaskawie ktoś w PT weźmie się do pracy.

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

sarna74 post usuwam, nie wnosi nic do tematyki wątku.
    Krokodylek75, jeśli otrzymałaś informacje, że zduplikowane zgłoszenie zostaje zamknięte, w takim razie mogę Cię zapewnić, że odpowiedź na poruszone zagadnienie otrzymałaś w pierwszym wysłanym zgłoszeniu.
    Czy mogę jeszcze jakoś pomóc?

5. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Najlepiej napisz to samo 2 raz też tak miałem

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Mateusz ja radziłabym raczej dokładne przejrzenie skrzynki odbiorczej, bo żadne zgłoszenie nie pozostaje bez odpowiedzi, szczególnie że TL_Mouse napisała, że odpowiedź na zgłoszenie została udzielona.

Krokodylek75 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. Krokodylek75

Dżizas...... Nie otrzymałem odpowiedzi na pierwsze zgłoszenie! Otrzymalem na skrzynkę tylko potwierdzenie otrzymania zgłoszenia problemu i info, że zajma się tematem. Nie wiem jak czytasz to co napisał TL_Mouse?
    Okej, widzę, że nie mam żadnych szans na rozwiązanie problemu. Możecie temat zamknąć.

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Krokodylek75 myślę, że dobrze czytam:

Jeszcze raz proszę abyś dokładnie przejrzał w swojej skrzynce odebrane wiadomości. A skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.