codzienna nagroda

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gen22, 30 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gen22

gen22 Czeladnik forum

Chciałem odebrać nagrodę za codzienne logowanie lecz zamiast 1 pokazał się 31 dzień i to już odebrany jak nacisnąłem odbierz to niestety proponowana nagroda nie została dopisana.
    nagrodą miało być 3 zagadkowe drzewo "Erie"

Ostatnie edytowanie: 30 września 2017
    margaretazet lubi to.
  2. Karakuliambro

Karakuliambro Stary wyjadacz

A mi wyświetla,że odebrałam nagrody za 4 dni, lecz nagród brak, w tym 5 darmowych wejściówek. Okres nieprzerwanego logowania 1 dzień, a powinno być ponad 200 dni.

AnnDżelina lubi to.
  3. WandaTab

WandaTab Zaawansowany

U mnie pokazuje tak samo, a okres nieprzerwanego logowania 1 dzień, a powinno być ponad 300 dni.

4. -stygmat-

-stygmat- Młodszy ekspert

U mnie to samo,chyba ktoś przysnął.

5. Rybenka

Rybenka Forumowy żółtodziób

Też tak miałam. Teraz częściowo poprawili, ale 5-ciu darmowych prób nie mogę odebrać. Okres nieprzerwanego logowania mam 1 dzień a powinno być 366 dni:(

AnnDżelina i oskar957 lubią to.
  6. jadjan2509

jadjan2509 Forumowy żółtodziób

mam podobnie, nie mogę odebrać wejściówek na koło, i okres logowania 1 dzień

oskar957 lubi to.
  7. margaretazet

margaretazet Stały bywalec

Dołączam - nie mogę odebrać nagrody dzisiejszej - 5 prób na Kole. Podświetlona na zielono, ale klikanie nie działa. W nocy odbierałam 31 dzień, ale drzewek na koncie nie ma - myślałam, że to dodatkowa nagroda po roku działania nowego Franka.

Ostatnie edytowanie: 1 października 2017
    oskar957 lubi to.
  8. iKatka82

iKatka82 Forumowy żółtodziób

Niestety u mnie podobny problem - zaraz po północy kliknęłam na odbiór sadzonek, było zmienione na 1 dzień, a dzisiaj są próby na koło których nie można odebrać, i dalej został 1 dzień. Ktoś wie, czy coś już naprawiają?

royal3591 i oskar957 lubią to.
  9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Jak widać wystąpił ogólny problem, nie było żadnej dodatkowej nagrody, gdyby taka miała być to byłaby na forum również informacja.

Ja odebrałam teraz pierwszy w tym miesiącu czyli 5 darmowych wejściówek bez problemu:

fr.png

Zastosujcie proszę standardowe czynności.

A co do dni logowania to dopytam czy teraz już tak zostanie, że będą liczone tylko przez dany miesiąc. Proszę o cierpliwość.

10. babary

babary Forumowy żółtodziób

zawsze były liczone od nowego miesiaca.

11. majka47

majka47 Komisarz forum

Też mam to samo,nie mogę odebrać dzisiejszej nagrody- wejściówek.

12. SMOD_Atena

babary nagrody tak, ale dni logowania były wcześniej sumowane. Jak otrzymamy jakieś informacje to podzielimy się nimi.

majka47 zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >Gdy gra nie działa - poradnik <.

W szczególności wyczyść pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >Reinstalacja Adobe Flash Playera<.

13. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Dotychczas była ciągłość w naliczaniu ( u mnie 365 chyba). Skończył się rok odbierania nagrody codziennej w takiej formie i być może teraz zacznie się znowu od 1. U mnie jest 1.

14. -stygmat-

Pomimo przeinstalowania AFP i wykonaniu pozostałych czynności nadal nie mogę odebrać nagrody za logowanie mimo że przycisk jest podświetlony na zielono nie działa.

15. SMOD_Atena

-stygmat- może prezent już jest odebrany? sprawdzałeś na kole fortuny czy nie przybyło wejściówek? czy możesz wkleić tutaj zrzut ekranu? Jeśli nie to zapraszam do PT, tutaj poradnik: Pomoc Techniczna.

16. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

u mnie też nie działa w dalszym ciągu

17. Majeczka75

Majeczka75 Forumowy żółtodziób

To placebo, nic nie pomoże, błąd jest po stronie serwera.
    Wszyscy którzy próbowali odebrać dzisiejszą nagrodę dziś po północy zamiast nagród z października mieli wrześniową planszę z nagrodami, kliknięcie na odbierz albo dawało nagrodę z września albo nie dawało nic, a teraz wszyscy ci którzy dziś użyli 'odbierz' na zeszłomiesięcznej planszy nie mogą odebrać dzisiejszej nagrody.

Anhedrea, Mitadorek oraz grakula16 lubią to.
  18. SMOD_Atena

Problem został zgłoszony, bardzo prosimy o cierpliwość.

19. -stygmat-

Nadal bez zmian,brak prezentu przycisk nie działa,opisałem problem do PT.
    Dziękuję,kłódeczka.

20. SMOD_Atena

-stygmat- Twój post z samym cytatem usunęłam, zontom1 Twój post również, niczego nowego do tematu nie wnosił.

Jak już wyżej napisałam, problem został już zgłoszony, jak otrzymamy jakieś informacje to przekażemy je Graczom.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.