Co zrobić by nie wylogowywało z forum

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -baby245-, 5 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -baby245-

-baby245- Wyjątkowy talent

Witam,
    Jak mogę ustawić, żeby mnie non stop co chwilę nie wylogowywało z forum?
    Z góry dziękuję za odpowiedzi:)

2. -baby245-

Ale mi chodzi o to, żeby mnie nie wylogowywało z forum;) Gra idzie ok:)

3. BA_Chris

BA_Chris Guest

A co ile minut wylogowywuje Cię z forum? Logujesz się pod jakimś innym nickiem w międzyczasie? :)

Tytuł wątku zmieniam na bardziej odpowiadający Zasadom tego działu forum. Pamiętaj, że tytuł wątku musi być ściśle związany z Twoim problemem. :)

4. -baby245-

Potrafi mnie w ciągu godziny wylogować ze trzy cztery razy. Nie loguję się z innego nicku, bo go nie mam :) Ale ok jak tak musi być. A i loguję się przez grę.

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

A pozostajesz w tym czasie na forum, piszesz coś, przeglądasz działy forum? Wyłączasz w tym czasie przeglądarkę? ;)

6. -baby245-

Forum jest włączone, ale robię tez inne rzeczy i potem jak wchodzę i odświeżam temat to już jestem wylogowana. Myślałam, że jest jakaś funkcja np. Nie wylogowywuj mnie, a ja jej nie mogę znaleźć.

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Nie ma takiej funkcji, a z jakiej przeglądarki korzystasz? Czy próbowałaś korzystać z innej? ;)

8. -baby245-

Z chroma. Jak nie ma to ok, dziękuję za pomoc i można zamknąć:)

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

Spróbuj może z innej przeglądarki, w takim razie zamykam. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.