co zrobić aby odblokować możliwość wymiany ciasteczek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -robi65-, 25 stycznia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -robi65-

-robi65- Czeladnik forum

Jeżeli umieściłem kawalek ciasta na polu bez możliwości obrotu i wymiany tzn koniec zabawy.EVENT URODZINIOWY.
    pozdrawiam

Ostatnie edytowanie: 25 stycznia 2022
  2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Jeśli na polu masz umieszczony tylko 1 kawałek i wyczerpałeś już opcje wymiany, to pozostaje kontakt z Pomocą techniczną.
    Napisz proszę zgłoszenie będąc zalogowanym do gry. Link do PT znajduje się pod ramką gry (jeśli grasz w przeglądarce) lub przejdziesz tam z górnego paska po prawej stronie klikając przycisk "?!", a następnie "!" jak na poniższej grafice (opcja zarówno przy grze w przeglądarce, jak i z wykorzystaniem samodzielnego klienta).
    ikonki.PNG
    Opisz problem pamiętając, że wiadomość musi zawierać co najmniej 140 znaków. Poradnik dotyczący PT znajdziesz >>tutaj<<.

Czy masz jeszcze pytania?

3. -robi65-

-robi65- Czeladnik forum

Dzieki za pomoc mam nadzieje ze odblokuja
    POZDRAWIAM

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Jestem pewna, że pomogą:)
    Przy okazji mam maleńką prośbę. Unikaj proszę pisania wielkimi literami, gryzie się to z zasadami forum. Zamiast tego możesz fragment, który chcesz wyróżnić, napisać pogrubioną czcionką:)
    Życzę miłego dnia i temat zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.