Co znowu jest z pnączem??

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -katie1234-, 14 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Co się stało z pnączem?? Mam ustawione, że pokazuje mi tylko ulubione pnącza. Od paru dni po wylogowaniu znowu muszę ustawiać ulubione. Kiedyś tak nie było. Denerwuje Mnie to.

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@-katie1234-

Witaj,

Na chwilę obecną nie mamy żadnych zgłoszeń o problemach z pnączem. Czy w między czasie czyścisz ciasteczka przeglądarki ?
    Może to powodować powrót do nie których domyślnych ustawień.

Rozumiem, że jest to pewna nie dogodność, ale jak rozumiem wybrane ulubione pnącza cały czas są zapisane ? Czyli musisz tylko zmienić opcje wyświetlania prawda ?

3. -katie1234-

Tak pnącza są zapisane, muszę tylko zmieniać opcję wyświetlania i jest to uciążliwe. Lecz kiedyś po wylogowaniu to się zapisywało, a teraz nie. Ciasteczka czyszczę.

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Musisz zaobserwować, czy rzecz dzieje się po czyszczeniu ciasteczek. W ciasteczkach przeglądarki jak i AFP są zazwyczaj zapisywane drobne ustawienia takie właśnie jak opcje wyświetlania. Kiedy je czyścimy system powraca do stanu wyjściowego.

Rozumiem, że jest to uciążliwe jednak nie uniemożliwia mam nadzieje dobrej zabawy w grze.

5. -katie1234-

Nie uniemożliwia, ale zniechęca do gry. Dziękuję bardzo za pomoc i życzę miłego walentynkowego wieczoru :)

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Rozumiem uciążliwość, jednak w tej sytuacji warto się przyjrzeć czy to się dzieje zawsze po czyszczeniu ciasteczek.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

7. -katie1234-

Nie. Dziękuję.

mysza199710 lubi to.
  8. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się, że mogłem pomóc.

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.