co z kinem?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zgraja_z_widlami, 5 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zgraja_z_widlami

zgraja_z_widlami Czeladnik forum

Witam! Czy cos zle robie, ze od kilku miesięcy nie mam zadnego filmu w kinie? :cry:

Czcionkę zmniejszyłam do dopuszczalnej na forum:
    2.5. Rozmiary czcionek

Rozmiarem czcionki obowiązującym użytkowników jest domyślny rozmiar “4”. Wybranie większego rozmiaru czcionki utrudnia innym użytkownikom czytanie postu.

Kara:
    Ostrzeżenie lub 11 pkt

TL_Mouse

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 kwietnia 2017
    Harpagan i bieganskag lubią to.
  2. wandadrozdowska53

wandadrozdowska53 Czeladnik forum

ja też nie mam

3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

zgraja_z_widlami, zapraszam do lektury ogłoszenia odnoszącego się do tematu kina.
    wandadrozdowska53, również zapraszam do lektury ogłoszenia wskazanego wyżej.

zgraja_z_widlami, wielokrotnie upominano w dziale giełda odnośnie rozmiaru czcionki, zgodnie z Regulaminem:
    Nakładam punkty karne za:
    2.5. Rozmiary czcionek
    Rozmiarem czcionki obowiązującym użytkowników jest domyślny rozmiar “4”. Wybranie większego rozmiaru czcionki utrudnia innym użytkownikom czytanie postu.
    Kara:
    Ostrzeżenie lub 11 pkt

Autor pytania już nie zada, więc wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.