co z eventem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kevin, 1 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bolo_farm

Bolo_farm Zaawansowany

Przelogujcie się .................na pewno pomoże

2. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Nie trzeba by było myśleć o rekompensacie, jakby nie było błędów !!! To nie nasza wina, że twórcy nie mogą sobie poradzić, a jesteśmy poszkodowani.

To, ze ewent wystartował z opóźnieniem to i bez ogłoszenia wszyscy wiemy :(

3. foremka.

foremka. Zaawansowany

dokładnie zwłaszcza że na pasku pokazywało że ewnet się rozpoczął

4. mycha711

mycha711 Czeladnik forum

no zmrocznej mi wypadajki wypadły a dodam że po 14.05 się zaogowałam i liczę na rekompesatę jak wielu innych graczy

5. sudenkorento

sudenkorento Forumowy żółtodziób

W końcu po 50 odświeżeniach i przelogowaniach mam 4 wypadajki :) szok...

6. foremka.

foremka. Zaawansowany

raczej te które wysłali ci sąsiedzi

7. aneta0209

aneta0209 Forumowy żółtodziób

ja wstrzymałam sie ze zbiorami do momentu az nie bylo roslinki i tez zero wypadajek

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo dziękuję wszystkim za zgłaszanie problemów, programiści są świadomi tego, że był problem ze startem eventu, o czym mowa jest w OO : >>>klik<<<. A odnośnie ewentualnych rekompensat na chwilę obecną nic nie wiemy i tak jak napisałam na poprzedniej stronie, jeśli zapadnie decyzja o ich przyznaniu to Gracze zostaną o tym poinformowani.

W związku z tym, że dział ten nie służy do dyskusji, event jest już aktywny i w tym temacie nie mamy nic więcej na chwilę obecną do dodania, temat zamykam.
    Do zamieszczania opinii zapraszam do wątku dyskusyjnego : >>>klik<<<.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.